Τα πρώτα λόγια της Γαρμπή και του Σχοινά μετά τη ληστεία
21:06 - 25/01/2020
Σε κατάσταση σοκ παραμένουν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετά την εισβολή ληστών στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα πρώτα λόγια του Διονύση Σχοινά μετά την ληστεία (VIDEO)
Σε κατάσταση σοκ παραμένουν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετά τις στιγμές τρόμου που έζησαν μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
"Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά", ήταν τα πρώτα λόγια του Διονύση Σχοινά σε επικοινωνία του, μέσω μηνυμάτων, με τον ΑΝΤ1.
Όλα έγιναν, στις 05:50 ξημερώματα. Οι δράστες, οπλισμένοι και έχοντας κρύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, είχαν στήσει καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή και περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι της από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται.
Όταν η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε στο σπίτι και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό της, τότε
Διαβάστε το στο thestival.gr