«Χρυσός» βαθμός στην Τρίπολη για τον Λεβαδειακό

19:14 - 15/01/2023

«Χρυσός» βαθμός στην Τρίπολη για τον Λεβαδειακό 15/01/2023 Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.  Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες από νωρίς, λόγω της αποβολής του Αντριάν Ριέρα (24’), ωστόσο άντεξαν αμυντικά και θα μπορούσαν να φτάσουν και σε γκολ νίκης.   Έπειτα από ένα νωθρό πρώτο τέταρτο, οι Αρκάδες ανέβασαν ρυθμό και πλησίασαν στο γκολ. Ο Στέφαν Στογιάνοβιτς, όμως, απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε ο Ρέτζις Κρέσπι στο 19’, έπειτα από τη σέντρα του Φεντερίκο Αλβαρ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Χρυσός» βαθμός στην Τρίπολη για τον Λεβαδειακό

Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες από νωρίς, λόγω της αποβολής του Αντριάν Ριέρα (24’), ωστόσο άντεξαν αμυντικά και θα μπορούσαν να φτάσουν και σε γκολ νίκης. Έπειτα από ένα […] Το άρθρο «Χρυσός» βαθμός στην Τρίπολη για τον Λεβαδειακό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Χρυσός» βαθμός στην Τρίπολη για το Λεβαδειακό

Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

«Χρυσός» βαθμός στην Τρίπολη για το Λεβαδειακό

Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες από νωρίς, λόγω της αποβολής του Αντριάν Ριέρα (24’), ωστόσο άντεξαν αμυντικά και θα μπορούσαν να φτάσουν και σε γκολ νίκης. Έπειτα από ένα […] «Χρυσός» βαθμός στην Τρίπολη για το Λεβαδειακό on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»