Σάκκαρη: Δεν είμαι και η ψηλότερη παίκτρια στο Tour, αλλά είμαι δυνατή

08:36 - 16/01/2023

Η Μαρία Σάκκαρη διαχειρίστηκε σωστά τις δυσκολίες στο δεύτερο σετ και κέρδισε χωρίς απώλειες την Κινέζα Γιουάν στο Australian Open. Η πρόκριση στον δεύτερο γύρο ήρθε για τη Μαρία μετά από ένα πολύ επιθετικό παιχνίδι, για το οποίο, όπως είπε, βοήθησε και το court. «Ήταν η πρώτη φορά που την είδα και είχα νευρικότητα. Όταν ξέρεις κάποιον, ξέρεις τι να περιμένεις. Όταν, όμως, δεν τον γνωρίζεις υπάρχουν δυσκολίες. Το United Cup με βοήθησε, οι συνθήκες στο Περθ ήταν παρόμοιες. Είναι αργό court, αλλά μου αρέσει που έχει ζέστη και η μπάλα αναπηδά ψηλά. Είναι τέλειες συνθήκες για το παιχνίδι μου. Όσο περισσότερη ζέστη, τόσο το καλύτερο. Δεν είναι κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτό το τουρνουά» εί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Australian Open: Με άνεση στον 2ο γύρο η Σάκκαρη – «Δεν είμαι και η ψηλότερη παίκτρια στο Tour, αλλά είμαι δυνατή»

Με... άνεση προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open η Μαρία Σάκκαρη.Με... άνεση προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open η Μαρία Σάκκαρη.Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Γουάν και επικράτησε με 2-0 (6-1, 6-4). Η Σάκκαρη επιβλήθηκε κατά κράτος στο πρώτο gameκαι το κομβικό σημείο ήταν το τέταρτο σετ, όπου είχε τριπλή ευκαιρία η Γουάν αν κάνει break, αλλά δεν τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!