Ο επικήδειος του Παύλου για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα, θα ζεις πάντα στην καρδιά μας

13:28 - 16/01/2023

«Κωνσταντίνε, Μεγαλειότατε, βασιλιά πατέρα μου, παππού, Ολυμπιονίκη», ξεκίνησε ο πρίγκιπας Παύλος στον επικήδειό του. «Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα, θα ζεις πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας, όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια που χάνει ό,τι ποιο πολύτιμο έχει κάποιος στη ζωή του. Στερήθηκες πολύ νέος τον πατέρα σου, τον αείμνηστο βασιλέα Παύλο, τον παππού μου. Τήρησες όμως πάντα την παρακαταθήκη του», τόνισε, μεταξύ άλλων, στον επικήδειό του ο Παύλος για τον πατέρα του στην κηδεία στη Μητρόπολη Αθηνών. «Δόξασες τη χώρα με το Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960. Έφερες τιμή στην πατρίδα μας. Ήταν μέχρι τέλους μια μάχη του νου», είπε. «Ήταν μια δύσκολη στιγμή πατέρα ότα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο επικήδειος του γιου του Παύλου – «Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα, θα ζεις πάντα στην καρδιά μας»

Φανερά συγκινημένος ο Παύλος εκφώνησε τον επικήδειο για τον πατέρα του,  στη Μητρόπολη Αθηνών το μεσημέρι της Δευτέρας (16.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο επικήδειος του Παύλου: Κωνσταντίνε, Μεγαλειότατε, βασιλιά πατέρα μου – Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η εξόδιος ακολουθία για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στη Μητρόπολη Αθηνών και η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε με προορισμό τους βασιλικούς τάφους στο Τατόι. Πλήθος γαλαζοαίματων βρέθηκε στη Μητρόπολη για να αποχαιρετήσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, αλλά και απλοί πολίτες που συγκεντρώθηκαν από νωρίς να τιμήσουν τη σορό του και να αποτίσουν […] Ο επικήδειος του Παύλου: Κωνσταντίνε, Μεγαλειότατε, βασιλιά πατέρα μου – Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Έσπασε» ο Παύλος - «Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα»

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συντετριμμένος ο Παύλος Γκλύξμπουργκ εκφώνησε τον επικήδειο του πατέρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο gossip-tv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας