MasterChef: Συγκλόνισε για την αλωπεκίαση – «Ξύπνησα και την άλλη μέρα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι»

22:58 - 16/01/2023

Ο Νίκος από την Αθήνα βρέθηκε στις οντισιόν του MasterChef και μίλησε για την αλωπεκίαση και πως του άλλαξε την […] The post MasterChef: Συγκλόνισε για την αλωπεκίαση – «Ξύπνησα και την άλλη μέρα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκίνησε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef με την αλωπεκία: Ξύπνησα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι

Ο 29χρονος διαγωνιζόμενος του Masterchef, Νίκος Τράκας, στην πρεμιέρα του MasterChef εντυπωσίασε τους κριτές με το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές, αλλά συγκλόνισε και με την προσωπική του ιστορία. «Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την ... Περισσότερα To άρθρο Συγκίνησε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef με την αλωπεκία: Ξύπνησα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

MasterChef: Συγκλόνισε διαγωνιζόμενος με την εξομολόγησή του – «Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (16/1) ο έβδομος κύκλος του «MasterChef»...

Διαβάστε το στο Zougla

Συγκίνηση για τον παίκτη του Master Chef με την αλωπεκία: «Ξύπνησα και μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι» (vid)

Ο Νίκος Τράκας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την αλωπεκία που έκανε την εμφάνισή της, σε πολύ μικρή ηλικία.

Διαβάστε το στο

MasterChef: Συγκίνησε παίκτης με αλωπεκίαση - «Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

MasterChef: Ο Νίκος Τράκας ένας νέος με αλωπεκίαση συγκίνησε τους κριτές και τους εντυπωσίασε με τη μαγειρική τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

MasterChef: «Ξύπνησα την άλλη μέρα και τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι» – Η εξομολόγηση του παίκτη για την αλωπεκίαση

Στις auditions του MasterChef βρέθηκε ο Νίκος από την Αθήνα και θέλησε να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού του Star. Ο νεαρός παίκτης ανέφερε πως ασχολείται ερασιτεχνικά με το modelling ενώ προχώρησε μια προσωπική εξομολόγηση αναφορικά με την στιγμή που η αλωπεκίαση του «χτύπησε» την πόρτα και έκανε την εμφάνισή της στη ζωή του. «Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, σε οποιαδήποτε ηλικί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef: Συγκλόνισε διαγωνιζόμενος με την εξομολόγησή του – «Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (16/1) ο έβδομος κύκλος του «MasterChef» μέσα από την συχνότητα του Star. Ένας από τους διαγωνιζόμενους που είδαμε απόψε ήταν ο Νίκος Τράκας, ο οποίος είναι 29 ετών, ασχολείται με τη μαγειρική και το modeling σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ο επίδοξος σεφ μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκε στην αλωπεκίαση που του […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

MasterChef πρεμιέρα: «Ξύπνησα την άλλη μέρα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι» – Συγκίνησε ο Νίκος Τράκας

Πρεμιέρα έκανε ο νέος κύκλος του MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας (16/1). Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που εμφανίστηκαν στο επεισόδιο ήταν και ο Νίκος Τράκας, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε ότι έχει περάσει αλωπεκία στο παρελθόν και από τη μία μέρα στην άλλη, έχασε όλα τα μαλλιά του. «Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το […] Το άρθρο MasterChef πρεμιέρα: «Ξύπνησα την άλλη μέρα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι» – Συγκίνησε ο Νίκος Τράκας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

MasterChef: Συγκλόνισε για την αλωπεκίαση! «Ξύπνησα και τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

Ο Νίκος βρέθηκε στις οντισιόν του MasterChef και μεταξύ άλλων μίλησε για την αλωπεκίαση και πως άλλαξε την ζωή του.Ο Νίκος βρέθηκε στις οντισιόν του MasterChef και μεταξύ άλλων μίλησε για την αλωπεκίαση και πως άλλαξε την ζωή του.«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

MasterChef – Νίκος Τράκας: Συγκλόνισε ο διαγωνιζόμενος με την αλωπεκία – «Ξύπνησα την άλλη μέρα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι»

Το MasterChef έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας και ένας από τους υποψήφιους που εντυπωσίασε τους To άρθρο MasterChef – Νίκος Τράκας: Συγκλόνισε ο διαγωνιζόμενος με την αλωπεκία – «Ξύπνησα την άλλη μέρα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

MasterChef: Συγκίνησε παίκτης με αλωπεκίαση - «Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

MasterChef: Ο Νίκος Τράκας ένας νέος μάγειρας με αλωπεκίαση συγκίνησε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

MasterChef | Διαγωνιζόμενος σοκάρει: “Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι”

Ο 29χρονος Νίκος ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους του MasterChef με μια συγκλονιστική προσωπική ιστορία. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μάγειρας αποκάλυψε ότι από 10 ετών εμφάνισε αλωπεκία. “Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία. Εγώ τη μία μέρα κοιμήθηκα και την άλλη μέρα ξύπνησα και τα μισά […]

Διαβάστε το στο dete.gr

MasterChef: Συγκινεί ο διαγωνιζόμενος με την αλωπεκία – «Tη μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

Πρεμιέρα έκανε απόψε το MasterChef και ο υποψήφιος Νίκος Τράκας κατάφερε να εντυπωσιάσει του κριτές. Ο 29χρονος μάλιστα συγκλόνισε μιλώντας για την αλωπεκία. «Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το modelling, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για […] The post MasterChef: Συγκινεί ο διαγωνιζόμενος με την αλωπεκία – «Tη μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο