MasterChef: Ο τρανς μάγειρας που διεκδικεί μια θέση – «Είναι το χρηματικό ποσό της μεγάλης εγχείρησης»
11:34 - 17/01/2023
Ο 27χρονος Αιμίλιος βρέθηκε απέναντι από τους κριτές του MasterChef διεκδικώντας μια θέση για το σπίτι
To άρθρο MasterChef: Ο τρανς μάγειρας που διεκδικεί μια θέση – «Είναι το χρηματικό ποσό της μεγάλης εγχείρησης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef: Ο τρανς μάγειρας που διεκδικεί μια θέση στο ριάλιτι μαγειρικής
Στο νέο επεισόδιο του MasterChef που θα παρακολουθήσουμε...
Διαβάστε το στο ZouglaMasterChef: «Ξεκίνησα φυλομετάβαση τον Αύγουστο – Το χρηματικό έπαθλο είναι το ποσό της μεγάλης εγχείρησης»
Ο Αιμίλιος από την Αγία Νάπα, είναι 27 ετών και έχει δουλέψει σε ξενοδοχεία και εστιατόρια εδώ και 10 χρόνια. Μαγείρεψε ενώπιον των κριτών του MasterChef και μίλησε για το bullying που δεχόταν και τον ανάγκασε τα τελευταία δύο χρόνια να παρατήσει την μαγειρική. Ο νεαρός παίκτης ανέφερε πως είναι σε διαδικασία φυλομετάβασης και σε ενδεχόμενο που κερδίσει τον διαγωνισμό, θα τον βοηθήσει στην εγχείρηση. «Βγήκα εκτός κουζίνας για λόγους μπούλινγκ. Η μη αποδοχή ήταν αυτό που με ανάγκασε να αποσυρθώ. Είναι η μη σεξουαλική αποδοχή. Είμαι τρανς και με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας κυρίως ή πολλές φορές το έκαναν σκόπιμα. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται και δεν το δέχονται για διάφορους λό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMasterChef: «το χρηματικό έπαθλο είναι το ποσό της μεγάλης εγχείρησης»
Ο Αιμίλιος από την Αγία Νάπα μαγείρεψε ενώπιον των κριτών του MasterChef και μίλησε για το bullying που δεχόταν και τον ανάγκασε να παρατήσει την μαγειρική.
Διαβάστε το στο thebest.grMasterChef: Ο τρανς μάγειρας που διεκδικεί το έπαθλο για να κάνει την επέμβαση
Στο αποψινό επεισόδιο με τις auditions του MasterChef, θα δούμε, μεταξύ άλλων, και τον 27χρονο Αιμίλιο. Στο απόσπασμα που μεταδόθηκε […]
The post MasterChef: Ο τρανς μάγειρας που διεκδικεί το έπαθλο για να κάνει την επέμβαση appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grMasterChef: «Ξεκίνησα φυλομετάβαση τον Αύγουστο… το χρηματικό έπαθλο είναι το ποσό της μεγάλης εγχείρησης»
Ο Αιμίλιος από την Αγία Νάπα μαγείρεψε ενώπιον των κριτών του MasterChef και μίλησε για το bullying που δεχόταν και […]
The post MasterChef: «Ξεκίνησα φυλομετάβαση τον Αύγουστο… το χρηματικό έπαθλο είναι το ποσό της μεγάλης εγχείρησης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grMasterChef 7: Ο τρανς διαγωνιζόμενος που διεκδικεί μία θέση στο σπίτι
Ο 27χρονος Αιμίλιος διεκδικεί μία θέση στο MasterChef 7 για να μπορέσει να κάνει την εγχείρηση αλλαγής φύλου.
Διαβάστε το στο neolaia.grMasterChef - Ο τρανς μάγειρας που διεκδικεί το έπαθλο για να κάνει την επέμβαση
"Θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grMasterChef: Ο τρανς μάγειρας που διεκδικεί μία θέση
"Θέλω να κερδίσω το έπαθλο και τα λεφτά για την εγχείρηση, για να αποκτήσω αυτό που δεν μου έδωσε η φύση" είπε στους κριτές του MasterChef 7 ο τρανς μάγειρας. Θα τα καταφέρει τελικά;
The post MasterChef: Ο τρανς μάγειρας που διεκδικεί μία θέση appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com