Τριαντάφυλλος: Οι αιχμές για τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης του Survivor All Star

11:46 - 17/01/2023

Τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης του «Survivor All Star», θέλησε να σχολιάσει ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε την ένταξη όλων των προγραμμάτων των άλλων καναλιών στην prime time και τη μάχη τους με το Survivor. «Αυτό δεν το περίμενα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος: Η μακροσκελής ανάρτηση για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Tην απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει στο Survivor All Star έδωσε με μια ανάρτηση ο Τριαντάφυλλος. Πολλοί αναρωτιούνται αν τελικά θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα υπάρξει ανατροπή και τελικά ο τραγουδιστής δεν θα μπει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε στο «Πρωινό» πως […] The post Τριαντάφυλλος: Η μακροσκελής ανάρτηση για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»