Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια»
12:04 - 17/01/2023
Ο Αρτ με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε στο πλατό του My Style Rocks και μίλησε με την […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά ας μην λέω μεγάλα λόγια»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στο «My Style Rocks» και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, χωρίς…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗλιάνα Παπαγεωργίου: Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά ας μην λέω μεγάλα λόγια
Με αφορμή την πρεμιέρα του My Style Rocks όπου και έχει πάρει θέση στην κριτική επιτροπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. Η κριτή του παιχνιδιού μόδας, μοντέλο αλλά και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο My Style Rocks και τόνισε πως «νομίζω ότι η θέση του κριτή είναι ένας ρόλος που μου πάει και μου αρέσει. Και στην παρουσίαση περνάω καλά. Αλλά περνάω ωραία εδώ και μαθαίνω πράγματα από την Κατερίνα Καραβάτου». Σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε ότι: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια. Δεν φοβάμαι το μάτι και δεν με απασχολούν οι κακές γλώσσες. Τα διαβάζω όλα, αλλά πουθενά δεν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι καλά στα προσωπικά μου, αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια»
Ο Αρτ με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε στο πλατό του My Style Rocks και μίλησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Διαβάστε το στο thebest.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή – «Aς μη λέμε μεγάλα λόγια»
Για τον νέο της ρόλο ως κριτής του My Style Rocks μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο
To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή – «Aς μη λέμε μεγάλα λόγια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: "Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια"
"Δεν φοβάμαι το μάτι και δεν με απασχολούν οι κακές γλώσσες"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr