Η Ελπίδα εξομολογείται: «Η θλίψη μου σωματοποιήθηκε, νόμιζα πως η ζωή μου τελειώνει και ζήτησα βοήθεια»
14:44 - 17/01/2023
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Στρέμπα παραχώρησε η Ελπίδα. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε μεταξύ […]
The post Η Ελπίδα εξομολογείται: «Η θλίψη μου σωματοποιήθηκε, νόμιζα πως η ζωή μου τελειώνει και ζήτησα βοήθεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελπίδα: Η θλίψη μου σωματοποιήθηκε, τα πράγματα ήταν δύσκολα
“Νόμιζα πως η ζωή μου τελειώνει, όμως, υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσουμε” δήλωσε η Ελπίδα. Η Ελπίδα μίλησε στο Marie Claire και στην Σίσσυ Στρέμπα για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την απώλεια του συζύγου της, Πώς καταφέρατε να σταθείτε ξανά στα πόδια σας μετά την απώλεια του συζύγου σας; Να ... Περισσότερα
To άρθρο Ελπίδα: Η θλίψη μου σωματοποιήθηκε, τα πράγματα ήταν δύσκολα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελπίδα: Η θλίψη μου σωματοποιήθηκε, τα πράγματα ήταν δύσκολα
“Νόμιζα πως η ζωή μου τελειώνει, όμως, υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσουμε” δήλωσε η Ελπίδα. Η Ελπίδα μίλησε στο Marie Claire και στην Σίσσυ Στρέμπα για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την απώλεια του συζύγου της, Πώς καταφέρατε να σταθείτε ξανά στα πόδια σας μετά την απώλεια του συζύγου σας; Να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr