Δήμητρα Ματσούκα: «Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό, έκανα 2-3 κάστινγκ με απόλυτη αποτυχία»

15:14 - 17/01/2023

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά. Η γνωστή ηθοποιός […] The post Δήμητρα Ματσούκα: «Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό, έκανα 2-3 κάστινγκ με απόλυτη αποτυχία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Ματσούκα για την εμπειρία στο εξωτερικό: «Έκανα 2-3 κάστιγνκ με απόλυτη αποτυχία»

«Είχα φάει τα μούτρα μου» επισήμανε η ηθοποιός 

Διαβάστε το στο

Δήμητρα Ματσούκα: «Έκανα κάστινγκ στο εξωτερικό με απόλυτη αποτυχία»

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για το όνειρό της και παραδέχεται ότι «έφαγε τα μούτρα της»

Διαβάστε το στο

Δήμητρα Ματσούκα: «Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό, έκανα 2-3 κάστινγκ με αποτυχία»

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δήμητρα Ματσούκα: «Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό, έκανα 2-3 casting με απόλυτη αποτυχία»

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η αγαπημένη To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: «Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό, έκανα 2-3 casting με απόλυτη αποτυχία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δήμητρα Ματσούκα: Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό, έκανα 2-3 κάστινγκ με απόλυτη αποτυχία

«Ήθελα να πάω να μείνω στο εξωτερικό για 6 μήνες, είχε τότε την Κοντιγιάρ και τη Μπελούτσι»

Διαβάστε το στο news.gr

Δήμητρα Ματσούκα: «Έκανα κάστινγκ στο εξωτερικό με απόλυτη αποτυχία»

Είναι το απόλυτο sex symbol στην «χρυσή εποχή» της ελληνικής τηλεόρασης. Την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στο «Τμήμα Ηθών» και της συμμετοχής της στο «Είμαστε στον αέρα» αλλά έγινε ευρέως γνωστή όταν πρωταγωνίστησε στη μεγάλη επιτυχία «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Ο λόγος για τη Δήμητρα Ματσούκα. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ματσούκα: «Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό»

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές δουλειές από τις οποίες πέρασε στην καριέρα της αλλά και τις προσπάθειες που έκανε στο εξωτερικό, χωρίς ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Είχε βρει μία agent στο εξωτερικό και δεν προχώρησε. Έκανα 2-3 κάστιγνκ με […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δήμητρα Ματσούκα: "Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό"

"Έκανα 2-3 κάστινγκ με απόλυτη αποτυχία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δήμητρα Ματσούκα: «Έκανα 2-3 κάστιγνκ στο εξωτερικό με απόλυτη αποτυχία»

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τις τηλεοπτικές δουλειές της καριέρας της αλλά και τις προσπάθειες που έκανε στο εξωτερικό. «Είχε βρει μία agent στο εξωτερικό και δεν προχώρησε. Έκανα 2-3 κάστιγνκ με απόλυτη αποτυχία, ήθελα να πάω να μείνω εκεί για 6 μήνες. Ήταν στο Παρίσι, η Μύριαμ Μπρι, […] The post Δήμητρα Ματσούκα: «Έκανα 2-3 κάστιγνκ στο εξωτερικό με απόλυτη αποτυχία» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο