Νίκος Ξανθόπουλος: Νικητής στη μάχη με την εντατική

07:56 - 18/01/2023

Για έναν ολόκληρο μήνα βρέθηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος στη μονάδα εντατικής θεαρεπείας, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός […] The post Νίκος Ξανθόπουλος: Νικητής στη μάχη με την εντατική appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε από την Εντατική ύστερα από έναν μήνα

Νικητής από τη μεγάλη μάχη που έδινε από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου βγαίνει ο Νίκος Ξανθόπουλος. Ύστερα από σχεδόν έναν μήνα, ο γνωστός ηθοποιός βγήκε από την Εντατική όπου νοσηλευόταν. Ο Νίκος Ξανθόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και γι’ αυτό είχε κριθεί αναγκαία η νοσηλεία του στην Εντατική ιδιωτικής κλινικής στο Αιγάλεω. Τα ευχάριστα ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε από την Εντατική ύστερα από έναν μήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νίκος Ξανθόπουλος: Νικητής στη μεγάλη «μάχη» που έδινε ο σπουδαίος ηθοποιός

Εκτός κινδύνου το «παιδί του λαού», ο Νίκος Ξανθόπουλος

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε νικητής στη μάχη με την εντατική

O Νίκος Ξανθόπουλος βρέθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, για έναν ολόκληρο μήνα. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και από χθες νοσηλεύεται σε απλή κλίνη όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του. Τελικά, ο Νίκος Ξανθόπουλος αποδείχθηκε πολύ δυνατός και όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso πριν λίγα 24ωρα οι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Ξανθόπουλος: Κέρδισε τη μάχη με την εντατική

Για έναν ολόκληρο μήνα βρέθηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος στη μονάδα εντατικής θεαρεπείας, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και από χθες νοσηλεύεται σε απλή κλίνη όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του. Για έναν ολόκληρο μήνα βρέθηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος στη μονάδα εντατικής θεαρεπείας, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και από χθες νοσηλεύεται σε απλή κλίνη όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του. Πριν έναν μήνα, ο 88 καλλιτέχνης, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με την καρδιά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε από την Εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός

 Ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο μεγάλος σταρ της δεκαετίας του 69 κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον κίνδυνο To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε από την Εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε από την εντατική

Σημάδια βελτίωσης έδειξε ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλεύτηκε για έναν μήνα, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα ONTime, ο σπουδαίος ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και από χθες νοσηλεύεται σε απλή κλίνη, όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του. Ο 88χρονος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στα […] The post Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε από την εντατική appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Νίκος Ξανθόπουλος: Κατάφερε και βγήκε νικητής από την εντατική

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου. Μετά από ένα μήνα νοσηλείας στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του.Να σας θυμίσουμε ότι πριν έναν μήνα, ο 88χρονος ηθοποιός , ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με την καρδιά του, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε από την Εντατική

Μετά από ένα μήνα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο Νίκος Ξανθόπουλος βγήκε από την εντατική

Τον τελευταίο μήνα ο Νίκος Ξανθόπουλος βρισκόταν στη ΜΕΘ ιδιωτικής κλινικής καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες για τον λόγο ότι δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Μόνο ότι άνοιξε […] The post Ο Νίκος Ξανθόπουλος βγήκε από την εντατική appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»