Γρηγόρης Μόργκαν: Η ανάρτηση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το Survivor All Star

08:26 - 18/01/2023

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor All Star Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν μάχη για την τρίτη ασυλία. Στον στίβο μάχης οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι από τους μπλε, έτσι οι Μαχητές ήταν αυτοί που έπρεπε να βγάλουν έναν δικό τους παίκτη στον τάκο, ο οποίος ουσιαστικά ολοκλήρωσε τις τέσσερις υποψηφιότητες αυτής της εβδομάδας. Τελικά οι Μπλε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάουρα Νάργες: Το όλο νόημα μήνυμά της για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε με τις λιγότερες ψήφους από το συμβούλιο του νησιού της Τετάρτης (18/1) στο Survivor All Star. Η έκπληξη όλων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής όταν ακούστηκε το όνομα της δημοσιογράφου από τα χείλη του Γιώργου Λιανού. Τα επιφωνήματα γέμισαν το πλατό, άπαντες έμειναν άναυδοι το ίδιο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έπεσε – όπως δήλωσε – από τα σύννεφα στην απόφαση του κοινού να φύγει η Ευρυδίκη το ριάλιτι επιβίωσης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η Λάουρα Νάργες λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έγραψε δυο λόγια για την πρώην συμπαίκτριά της στο Survivor – ήταν μαζί στο πρώτο – και τις πιο αθώες συνθήκες που έζησαν στο ρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»