Στην Αθηναϊκή Λέσχη γευμάτισε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

17:56 - 18/01/2023

Στην Αθηναϊκή Λέσχη γευμάτισαν την Τετάρτη τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που βρίσκονται στην Αθήνα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην Αθηναϊκή Λέσχη γευμάτισε η τέως βασιλική οικογένεια - Δείτε φωτογραφίες

Η οικογένεια θα πραγματοποιήσει αύριο τρισάγιο στην μνήμη του Κωνσταντίνου με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα ημερών από τον θάνατό του.

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έφτασε στο Τατόι για το τρισάγιο η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στο Τατόι έφτασε η οικογένεια του τέως Κωνσταντίνου για να παραστεί στο τρισάγιο για τα 9μερα, με την περιοχή να είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μετά την ταφή του τέως βασιλιά το Τατόι έχει γεμίσει με δεκάδες στεφάνια και λουλούδια που έστειλαν για να τιμήσουν τον εκλιπόντα συγγενείς, φίλοι και επιχειρηματίες. Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο το τρισάγιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επιθυμεί να γίνει το τρισάγιο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στην Αθηναϊκή Λέσχη γευμάτισε η τέως βασιλική οικογένεια – Δείτε φωτογραφίες

Η οικογένεια θα πραγματοποιήσει αύριο τρισάγιο στην μνήμη του Κωνσταντίνου με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα ημερών από τον θάνατό του.. Το άρθρο Στην Αθηναϊκή Λέσχη γευμάτισε η τέως βασιλική οικογένεια – Δείτε φωτογραφίες εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Λύθηκε το μυστήριο: Τι έγραφε το διαβατήριο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ένα μακάβριο περιστατικό στα απόνερα της κηδείας του Κωνσταντίνου. Όταν ο άνθρωπος κατέληξε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, έπρεπε να συνταχθεί το σχετικό πιστοποιητικό θανάτου, σύμφωνα με την τυπική διαδικασία. Τι όνομα λοιπόν θα αναφερόταν στο σχετικό πιστοποιητικό; Η πιο απλή λύση που προτάθηκε ήταν να αναγράφονται τα στοιχεία του,όπως αυτά αναφέρονται στο δανέζικο δικαστήριο που διέθετε. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στην Αθηναϊκή Λέσχη γευμάτισε η τέως βασιλική οικογένεια

Η οικογένεια θα πραγματοποιήσει αύριο τρισάγιο στην μνήμη του Κωνσταντίνου με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα ημερών από τον θάνατό του. Στην Αθηναϊκή Λέσχη γευμάτισαν το μεσημέρι της Τετάρτης μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα το κατώφλι της Αθηναϊκής Λέσχης που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, πέρασαν η Άννα – Μαρία η οποία κρατούσε ένα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Το μνημόσυνο για τις 9 μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο τελευταίος έκπτωτος μονάρχης της Ελλάδας απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ενώ σήμερα η οικογένεια έχει προγραμματίσει το μνημόσυνο για τις 9 μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Τατόι. Τα παιδιά και τα εγγόνια του καθώς και η […] The post Το μνημόσυνο για τις 9 μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο