Ζελένσκι στο Νταβός: Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι «ακόμα ζωντανός»
13:46 - 19/01/2023
Αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια της διαδικτυακής ομιλίας του στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Βόμβα» Ζελένσκι στο Νταβός: «Δεν έχω με ποιον να μιλήσω - Ο Πούτιν μπορεί να είναι νεκρός»
«Βόμβα» έριξε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ομιλία του ενώπιον των ηγετών του κόσμου στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, λέγοντας ότι «δεν έχω με ποιον να μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ζωντανός ή νεκρός»! Είναι γνωστό πως οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν «φουντώσει» εδώ και πολύ καιρό, ... Περισσότερα
To άρθρο «Βόμβα» Ζελένσκι στο Νταβός: «Δεν έχω με ποιον να μιλήσω - Ο Πούτιν μπορεί να είναι νεκρός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ζελένσκι: Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμα ζωντανός
Θέμα του αν είναι ζωντανός ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, έθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολόντιμιρ Ζελένσκι...
Διαβάστε το στο ZouglaΔεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ζωντανός λέει ο Ζελένσκι
«Δεν καταλαβαίνω με ποιον πρέπει να κάνουμε τις ειρηνευτικές συνομιλίες» είπε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε ομιλία του στο Νταβός.
Διαβάστε το στο tanea.grΖελένσκι στο Νταβός: Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμα ζωντανός
Αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια της…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟυκρανία: Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ζωντανός λέει ο Ζελένσκι
«Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» τον ρωτά η 47χρονη και τον βρίζει.
Διαβάστε το στο tovimaΝταβός -Ζελένσκι: Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμα ζωντανός
Αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια της διαδικτυακής ομιλίας του στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Ζελένσκι δεν είναι σίγουρος «αν ο Πούτιν είναι ακόμα ζωντανός»
Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν ο Ρώσος ομόλογός του ζει ακόμα. Συμμετέχοντας μέσω βιντεοκλήσης στο Φόρουμ του Νταβός, στις 18/1, ο Ζελένσκι ερωτήθηκε εάν και κατά πόσο πραγματοποιούνται ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναφέρθηκε, τότε, στην απροθυμία […]
Το άρθρο Ο Ζελένσκι δεν είναι σίγουρος «αν ο Πούτιν είναι ακόμα ζωντανός» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμη ζωντανός» λέει ο Ζελένσκι
Θέμα του αν είναι ζωντανός ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικτυακής ομιλίας του στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο…
«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμη ζωντανός» λέει ο Ζελένσκι - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΖελένσκι στο Νταβός: Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμα ζωντανός
Αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια της διαδικτυακής ομιλίας του στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΖελένσκι: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμη ζωντανός»
Ο πρόεδρος Ζελένσκι, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, δήλωσε ότι δεν είναι «εντελώς σίγουρος» ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι «ακόμη ζωντανός».
The post Ζελένσκι: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμη ζωντανός» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΈκτακτο !! ΖΕΛΕΝΣΚΙ: Ο ΠΟΥΤΙΝ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ζωντανός!
«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμη ζωντανός» λέει ο Ζελένσκι.
Το άρθρο Έκτακτο !! ΖΕΛΕΝΣΚΙ: Ο ΠΟΥΤΙΝ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ζωντανός! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΖελένσκι: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ακόμη ζωντανός» - Σκληρή απάντηση της Ρωσίας
Για τηλεοπτικές εμφανίσεις του Ρώσου προέδρου με chroma key, κάτι που τον κάνει να αμφιβάλλει ότι είναι στη ζωή, έκανε λόγο ο Ζελένσκι - Η απάντηση του Κρεμλίνου
Διαβάστε το στο fosonline.grΖελένσκι: «Δεν είμαι σίγουρος αν ο Πούτιν είναι ζωντανός»
Φωτιές άναψε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη διάρκεια ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, καθώς εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν ζει ο Βλαντίμιρ Πούτιν. «Δεν καταλαβαίνω ακριβώς σε ποιον να μιλήσω και για ποιο πράγμα. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς αν είναι ζωντανός […]
Διαβάστε το στο dete.gr