Συγκινεί ο Στέφανος Κορκολής: «Η μητέρα μου αρρώστησε πάρα πολύ βαριά, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

16:00 - 19/01/2023

Μία συνέντευξη, κατάθεση ψυχής έδωσε ο Στέφανος Κορκολής στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Νάνσυ Νικολαΐδου. To άρθρο Συγκινεί ο Στέφανος Κορκολής: «Η μητέρα μου αρρώστησε πάρα πολύ βαριά, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Κορκολής: Η μητέρα μου αρρώστησε πολύ βαριά, έτσι μπήκε μεγάλο σκοτάδι στο σπίτι

Ο Στέφανος Κορκολής, με αφορμή τις δυο παραστάσεις που ετοιμάζει στο Μέγαρο Μουσικής για τα 35 του χρόνια, υποδέχτηκε την κάμερα της «Ελένης» και την Νάνσυ Νικολαΐδου στο σπίτι του. Αποκάλυψε το μεγάλο παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από το τραγούδι «Στους πέντε ανέμους» και την Νάνα Μούσχουρη, για το τι συνέβη και αποφάσισε να ασχοληθεί ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Κορκολής: Η μητέρα μου αρρώστησε πολύ βαριά, έτσι μπήκε μεγάλο σκοτάδι στο σπίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Στέφανος Κορκολής: Την ώρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου

Ο Στέφανος Κορκολής σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Νάνσυ Νικολαΐδου. Ο Στέφανος Κορκολής με αφορμή τις δυο παραστάσεις που ετοιμάζει στο Μέγαρο Μουσικής για τα 35 του χρόνια, υποδέχτηκε την κάμερα της «Ελένης» και την Νάνσυ Νικολαΐδου στο σπίτι του. Μίλησε για τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια στο σχολείο, αποκάλυψε το σοβαρό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκινεί ο Στέφανος Κορκολής: «Η μητέρα μου αρρώστησε πάρα πολύ βαριά, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Μία συνέντευξη, κατάθεση ψυχής έδωσε ο Στέφανος Κορκολής στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Νάνσυ Νικολαΐδου. Ο μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν η μητέρα του αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να κάνει τη δική του οικογένεια.  «Η μητέρα μου […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της