Γερμανία: Η Bundestag αναγνώρισε τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος

19:44 - 19/01/2023

Όλοι οι παρόντες βουλευτές υπερψήφισαν το κείμενο το οποίο είχε κατατεθεί από κοινού από τον κυβερνητικό συνασπισμό και το συντηρητικό, αντιπολιτευόμενο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα (CDU)

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερμανία: Αναγνώρισε τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος

Το γερμανικό κοινοβούλιο ενέκρινε ένα ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζεται η «γενοκτονία» που έγινε το 2014 σε βάρος των Γιαζίντι του Ιράκ από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και πρότεινε σειρά μέτρων για τη στήριξη αυτής της κουρδόφωνης μειονότητας. Όλοι οι παρόντες βουλευτές υπερψήφισαν το κείμενο το οποίο είχε κατατεθεί από κοινού από τον κυβερνητικό ... Περισσότερα To άρθρο Γερμανία: Αναγνώρισε τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Γερμανία αναγνώρισε τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος

«Έχουμε ένα χρέος απέναντι στου Γιαζίντι, επειδή δεν αντιδράσαμε. Η σιωπή μας στοίχισε ζωές», τόνισε ο βουλευτής των Πρασίνων Μαξ Λουκς.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η Γερμανία αναγνώρισε τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος

«Έχουμε ένα χρέος απέναντι στου Γιαζίντι, επειδή δεν αντιδράσαμε. Η σιωπή μας στοίχισε ζωές», τόνισε ο βουλευτής των Πρασίνων Μαξ Λουκς.

Διαβάστε το στο tovima

Η Γερμανία αναγνώρισε τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος

Το γερμανικό κοινοβούλιο ενέκρινε ένα ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζεται η «γενοκτονία» που έγινε το 2014 σε βάρος των Γιαζίντι του Ιράκ από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και πρότεινε σειρά μέτρων για τη στήριξη αυτής της κουρδόφωνης μειονότητας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γερμανία: Η Μπούντεσταγκ αναγνώρισε τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος

Το γερμανικό κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα ένα ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζεται η «γενοκτονία» που διαπράχθηκε το 2014 σε βάρος των Γιαζίντι του Ιράκ από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και πρότεινε σειρά μέτρων για τη στήριξη αυτής της κουρδόφωνης μειονότητας. Όλοι οι παρόντες βουλευτές υπερψήφισαν το κείμενο το οποίο είχε κατατεθεί από κοινού από τον […] The post Γερμανία: Η Μπούντεσταγκ αναγνώρισε τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Οι Γερμανοί αναγνώρισαν τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος

Το γερμανικό κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα ένα ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζεται η «γενοκτονία» που διαπράχθηκε το 2014 σε βάρος των Γιαζίντι του Ιράκ από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και πρότεινε σειρά μέτρων για τη στήριξη αυτής της κουρδόφωνης μειονότητας. Όλοι οι παρόντες βουλευτές υπερψήφισαν το κείμενο το οποίο είχε κατατεθεί από κοινού από τον […] Οι Γερμανοί αναγνώρισαν τη γενοκτονία των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων