Λιάγκας για Μπισμπίκη: «Είναι στο νοσοκομείο με λουμπάγκο… Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν; Η κατάχρηση κάνει κακό»

21:32 - 19/01/2023

Στην κατάσταση υγείας του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη αναφέρθηκε η εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1.Στην κατάσταση υγείας του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη αναφέρθηκε η εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1.Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Επειδή εγώ κάνω και lifestyle ρεπορτάζ. Ο Μπισμπίκης είναι στο νοσοκομείο. Έχει λουμπάγκο. Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν; Πλάκα κάνουμε. Περαστικά στο Βασίλη». Μετά την αποκάλυψη του παρουσιαστή για την εισαγωγή του Βασίλη Μπισμπίκη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιάγκας για Μπισμπίκη: Είναι στο νοσοκομείο με λουμπάγκο – Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπίκης τις τελευταίες μέρες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός ηθοποιός έχει λουμπάγκο. Ειδικότερα, με αφορμή ένα φιλί που έδωσε η Άννα-Μαρία στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, οι συντελεστές του Πρωινού αναφέρθηκαν στα καυτά φιλιά του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή στην Αράχωβα. «Δεν έχω δει το φιλί. Θέλω να το δω και να το σχολιάσω. Φαντάζομαι τον ασπάστηκε με διακριτικό τρόπο, δεν τον ασπάστηκε σαν να πλένονται γάτες, γιατί αυτό είδαμε με την κυρία Βανδή και τον κύριο Μπισμπίκη στην Αράχοβα. Εμένα δεν με ικανοποιεί αυτό που είδα, δεν είναι της αισθητικής

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λιάγκας: Ο Μπισμπίκης έχει λουμπάγκο – Είδες οι έρωτες σε μεγάλη ηλικία τι κάνουν;

Τι ειπώθηκε στο «Πρωινό» με αφορμή ένα φιλί που έδωσε η Άννα-Μαρία στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας