Κρήτη: «Η 12χρονη κόρη μου βιάστηκε σε τουαλέτα από άλλους ανήλικους» - Η καταγγελία της μητέρας
22:36 - 19/01/2023
Θύμα πολλαπλών βιασμών από τέσσερις ανηλίκους καταγγέλλει πως έπεσε μια μαθήτρια, μόλις 12 ετών, στην Ιεράπετρα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η μητέρα της, η οποία είναι εκπαιδευτικός. Ο εφιάλτης…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: «Η κόρη μου βιάστηκε σε τουαλέτα διαδοχικά από τρεις ανήλικους» - Καταγγέλλει μητέρα 12χρονης
Με πρόσχημα το γνωστό παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» η κοπέλα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη
Διαβάστε το στο Φρίκη – «Η κόρη μου βιάστηκε σε τουαλέτα διαδοχικά από τρεις ανήλικους»
Θύμα πολλαπλών βιασμών από τέσσερις ανηλίκους καταγγέλλει πως έπεσε μια μαθήτρια, μόλις 12 ετών, στην Ιεράπετρα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η μητέρα της, η οποία είναι εκπαιδευτικός. Ο εφιάλτης της 12χρονης μαθήτριας από την Ιεράπετρα ξεκίνησε το 2020. Όπως κατήγγειλε η μητέρα της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κόρη της έπεσε θύμα […]
Το άρθρο Φρίκη – «Η κόρη μου βιάστηκε σε τουαλέτα διαδοχικά από τρεις ανήλικους» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr