Σωτήρης Τσαφούλιας: «Το “Έτερος Εγώ” δεν ευδοκίμησε με το Netflix, συζητάμε με άλλες πλατφόρμες»

09:02 - 20/01/2023

Ο  Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην εκπομπή Happy Day με αφορμή τη θεατρική του πρεμιέρα με τον «Επισκέπτη» ου Ερίκ Eμμανουέλ Σμιτ στο θέατρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Έτερος εγώ» δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Maestro και την παρουσία του στο Νetflix. «Eίναι μεγάλη η χαρά μου, πρώτον γιατί ο […] The post Σωτήρης Τσαφούλιας: «Το “Έτερος Εγώ” δεν ευδοκίμησε με το Netflix, συζητάμε με άλλες πλατφόρμες» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωτήρης Τσαφούλιας: Το «Έτερος Εγώ» δεν ευδοκίμησε με το Netflix, συζητάμε με άλλες πλατφόρμες

«Κανένα ταλέντο δεν είναι άλλοθι για κακοποιητική συμπεριφορά», λέει ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την παράσταση «Ο Επισκέπτης», το Έτερος Εγώ, αλλά και το… ταλέντο. «Ο Επισκέπτης είναι ένα έργο που πραγματεύεται την πίστη. Είμαι ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας και ... Περισσότερα To άρθρο Σωτήρης Τσαφούλιας: Το «Έτερος Εγώ» δεν ευδοκίμησε με το Netflix, συζητάμε με άλλες πλατφόρμες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»