Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκαν

10:07 - 26/01/2020

Σοκαρισμένοι παραμένουν, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μετά την ένοπλη ληστεία που δέχθηκαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα του...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή–Διονύσης Σχοινάς : Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ένοπλη επίθεση στο σπίτι τους

Συγκλονισμένοι παραμένουν, όπως είναι λογικό, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μετά την ένοπλη ληστεία που δέχθηκαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα του Σαββάτου 25/1. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες ήταν τέσσερις και είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του ζευγαριού περιμένοντας να επιστρέψει η γνωστή τραγουδίστρια η οποία βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Όταν εκείνη επέστρεψε, περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητό της και την ώρα που κατέβηκε, εμφανίστηκαν μπροστά της, την αιφνιδίασαν και την ακινητοποίησαν. Οι δυο εκ των δραστών κράταγαν πιστόλια με τα οποία και την απείλησαν αναγκάζοντάς τη να ανοίξει την πόρτα προκειμένου να εισέλθουν στο σπίτι. Εκ

Διαβάστε το στο

Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την ένοπλη ληστεία (ΕΙΚΟΝΑ)

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την ένοπλη ληστεία και τις άγριες στιγμές που έζησε στα χέρια αγνώστων δραστών, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή, έκανε ο Διονύσης Σχοινάς.  The post Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την ένοπλη ληστεία (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Τι κατέθεσαν για την ληστεία

Τι κατέθεσε η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία στην Νέα Ερυθραία

Διαβάστε το στο lifo.gr

Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του [pic]

Ο Διονύσης Σχοινάς λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ληστεία στο σπίτι του, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram γεμάτη νόημα. The post Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του [pic] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά το «θρίλερ» με τους ληστές

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Διονύσης Σχοινάς μετά την περιπέτεια που έζησε μαζί με την Καίτη Γαρμπή, στο σπίτι τους. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έπεσαν θύματα αδίστακτων ληστών. Το ζευγάρι των γνωστών τραγουδιστών έζησε εφιαλτικές στιγμές. Τέσσερις δράστες, οπλισμένοι και φορώντας κουκούλες, έστησαν καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή την ώρα που επέστρεφε […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: «Είμαστε σοκαρισμένοι»

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Οι δράστες ανάγκασαν την Καίτη Γαρμπή να ανοίξει με τα κλειδιά της την εξώπορτα του σπιτιού, στο οποίο κοιμόταν ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»