Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Βασάλο και τη σχέση τους – Τι απάντησε;

10:16 - 20/01/2023

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή «Πρωινό μας», στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Βασάλο και τη σχέση τους – Τι απάντησε; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν απάντησε όταν τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Επανέλαβε ότι θέλει νικητή τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά αρνήθηκε να μιλήσει για την προσωπική τους σχέση. Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι εκείνη ήταν που θα αποχωρούσε από το Survivor All Star, η ... Περισσότερα To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν απάντησε όταν τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απάντησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη σχέση τους

Για την αποχώρησή της από το Survivor, την αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη συναισθηματική της φόρτιση μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όταν ρωτήθηκε όμως για το αν το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί… τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. «Ο Κωνσταντίνος μου είπε να μην κλαίω γιατί ξέσπασα σε κλάματα όταν με αγκάλιασε. Πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά. Εύχομαι να γυρίσει πίσω νικητής. Πιστεύω στην ηρεμία, στις δυνατότητες και στη δύναμή του. Όταν βγήκα υποψήφια, ο Κωνσταντίνος μού είπε ότι όλα θα πάνε καλά» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας στο «Πρωινό μας».  «Δεν με ενόχλησε που με είπε πιο αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Άργησ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απάντησε όταν την ρώτησαν για τον Βασάλο και την σχέση τους

Τις  πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου την ρώτησαν και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.Τις  πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου την ρώτησαν και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.«Ο Κωνσταντίνος μού είπε να μην κλαίω γιατί ξέσπασα σε κλάματα όταν με αγκάλιασε. Πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά. Εύχομαι να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο