Σάκκαρη: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου»

18:00 - 20/01/2023

Σάκκαρη: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου» 20/01/2023 Η Μαρία Σάκκαρη ήταν απογοητευμένη μετά τον άδοξο αποκλεισμό της από το Australian Open, αλλά και αποφασισμένη να βρει γιατί δεν έκανε το παιχνίδι της σε αυτή τη διοργάνωση. «Το επίπεδό μου δεν ήταν καλό», είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στη συνέντευξη τύπου, μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Λιν Ζου. «Έπαιξα αμυντικά, δεν χτυπούσα την μπάλα, φοβόμουν να παίξω το παιχνίδι μου. Η αντίπαλός μου δεν είχε τίποτα να χάσει, έπαιζε ελεύθερα, το απολάμβανε, έπαιζε πολύ καλά». Της επισημάνθηκε ότι δεν «αφέθηκε» σε αυτή τη διοργάνωση να κάνει το παιχνίδι της. «Συμφωνώ. Δεν ξέρω γιατί, πρέπει να αναλύσω γιατί

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκκαρη για τον αποκλεισμό από την Ζου: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου, είναι ψυχολογικό το θέμα»

Η Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε να εξηγήσει τον αποκλεισμό της από την Λιν Ζου στον 3ο γύρο του Australian Open

Διαβάστε το στο

Απογοητευμένη η Μαρία Σάκκαρη: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου»

Η Μαρία Σάκκαρη έπεσε θύμα έκπληξης στο Australian Open, καθώς αποκλείστηκε από τη Λι Ζου στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν απογοητευμένη μετά τον άδοξο αποκλεισμό της από το Australian Open, τονίζοντας μετά την ήττα από τη Λι ότι φοβήθηκε να κάνει το παιχνίδι της. «Το επίπεδό μου δεν ήταν καλό. Έπαιξα ... Περισσότερα To άρθρο Απογοητευμένη η Μαρία Σάκκαρη: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σάκκαρη: «Φοβόμουν να κάνω το παιχνίδι μου, δεν ξέρω γιατί»

Απογοητευμένη από την εμφάνισή της εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους η Μαρία Σάκκαρη.

Διαβάστε το στο

Σάκκαρη: «Φοβόμουν να παίξω το παιχνίδι μου, είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα»

Η Μαρία Σάκκαρη απέδωσε στον φόβο το γεγονός ότι δεν έκανε το παιχνίδι της με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το Australian Open, επισημαίνοντας πως το ζήτημα είναι κυρίως ψυχολογικό.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)