Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Οι κοινές δηλώσεις και τα ταξίδια στη Ρώμη – «Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση»

20:44 - 20/01/2023

Σαββατοκύριακο στη Ρώμη για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη. Η κάμερα της εκπομπής «Το To άρθρο Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Οι κοινές δηλώσεις και τα ταξίδια στη Ρώμη – «Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση

Απόδραση στη Ρώμη για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη, και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν το ερωτευμένο ζευγάρι στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος. «Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά. «Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος ... Περισσότερα To άρθρο Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Οι κοινές δηλώσεις στην κάμερα

Σαββατοκύριακο στη Ρώμη για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη. Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν το ερωτευμένο ζευγάρι στο αεροδρόμιο, Ελ Βενιζέλος. «Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά. «Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος μου, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση

Απόδραση στη Ρώμη για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη, και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν το ερωτευμένο ζευγάρι στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος. «Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά. «Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της