Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Οι κοινές δηλώσεις και τα ταξίδια στη Ρώμη – «Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση»
20:44 - 20/01/2023
Σαββατοκύριακο στη Ρώμη για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη. Η κάμερα της εκπομπής «Το
To άρθρο Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Οι κοινές δηλώσεις και τα ταξίδια στη Ρώμη – «Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση
Απόδραση στη Ρώμη για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη, και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν το ερωτευμένο ζευγάρι στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος. «Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά. «Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος ... Περισσότερα
To άρθρο Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Οι κοινές δηλώσεις στην κάμερα
Σαββατοκύριακο στη Ρώμη για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη. Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν το ερωτευμένο ζευγάρι στο αεροδρόμιο, Ελ Βενιζέλος. «Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά. «Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος μου, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι ωραίο να μην βαλτώνει η σχέση
Απόδραση στη Ρώμη για την Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη, και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν το ερωτευμένο ζευγάρι στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος. «Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά. «Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος […]
Διαβάστε το στο dete.gr