Σοφία Βογιατζάκη: «Όλη μου η ζωή είναι βάλε βγάλε, κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή»

08:58 - 21/01/2023

Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και τον Γιώργο Μουλά και μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει για […] The post Σοφία Βογιατζάκη: «Όλη μου η ζωή είναι βάλε βγάλε, κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βογιατζάκη: «Όλη μου η ζωή είναι βάλε - βγάλε κιλά, κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή»

«Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή, δεν έγινε και τίποτα, ας έχω την υγεία μου και δεν πειράζει» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Σοφία Βογιατζάκη: Όλη μου η ζωή είναι βάλε βγάλε, κουράστηκα. Ας πεθάνω χοντρή, δεν έγινε και τίποτα

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά και μίλησε-μεταξύ άλλων- για τα σχόλια που έχει ακούσει για τα κιλά της και τις προσπάθειες που έχει κάνει για να τα χάσει.Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά και μίλησε-μεταξύ άλλων- για τα σχόλια που έχει ακούσει για τα κιλά της και τις προσπάθειες που έχει κάνει για να τα χάσει.Ειδικότερα, χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης παρακάτω: Βullying συναντήσατε στη ζωή σας; «Επειδή δεν υπάρχει γενικότερα μέσα στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοφία Βογιατζάκη: "Όλη μου η ζωή είναι βάλε - βγάλε κιλά, κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή"

"Ας έχω την υγεία μου και δεν πειράζει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο