Qatargate: «Η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο Παντσέρι θα πει την αλήθεια»

12:14 - 21/01/2023

Στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera μίλησε ο δικηγόρος του Αντόνιο Παντσέρι για το Qatar Gate και την Εύα Καϊλή.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Η Εύα Καϊλή προσπαθεί να υπερασπίσει τον εαυτό της, ο Παντσέρι θα πει την αλήθεια» λέει ο δικηγόρος του

Για τις κατηγορίες για το Qatar Gate αλλά και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή μίλησε στην Corriere della Sera ο δικηγόρος του Αντόνιο Παντσέρι, Λοράν Κεν. Σχετικά με την Εύα Καϊλή, η οποία δηλώνει αθώα για το Qatar Gate, ο δικηγόρος του Παντσέρι λέει πως «η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπίσει την εαυτό της. Ο Παντσέρι ... Περισσότερα To άρθρο «Η Εύα Καϊλή προσπαθεί να υπερασπίσει τον εαυτό της, ο Παντσέρι θα πει την αλήθεια» λέει ο δικηγόρος του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Qatargate – δικηγόρος Παντσέρι: «Η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αλλά ο πελάτης μου θα πει την αλήθεια»

«O πελάτης μου λυπάται που με την συμπεριφορά του, ζημίωσε την αριστερά, την πολιτική του παράταξη», δήλωσε ο Λοράν Κεν, δικηγόρος του Αντόνιο Παντσέρι, στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera. «Στην αρχή είχε έλθει σε επαφή με την αριστερά του Κατάρ, η οποία βρίσκεται πολύ δεξιότερα από τα δικά μας μέτρα και σταθμά, αλλά έχει […] Το άρθρο Qatargate – δικηγόρος Παντσέρι: «Η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αλλά ο πελάτης μου θα πει την αλήθεια» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Qatargate: «Η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ο Παντσέρι θα μιλήσει και θα πει την αλήθεια», λέει ο δικηγόρος του

«H Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο Παντσέρι θα μιλήσει, θα πει την αλήθεια. Η συμφωνία με την εισαγγελία προβλέπει μια προκαταρκτική δήλωση, αλλά δεν θα είναι ο κατήγορος των άλλων», δηλώνει στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ο δικηγόρος του Αντόνιο Παντσέρι, Λοράν Κεν, με αφορμή την κατάθεση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή και τη δήλωση πως «η τσάντα που βρέθηκε σπίτι της ήταν του Παντσέρι».«H Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο Παντσέρι θα μιλήσει, θα πει την αλήθεια. Η συμφωνία με την εισαγγελία προβλέπει μια προκαταρκτική δήλωση, αλλά δεν θα είναι ο κατήγορος των άλλων», δηλώνει στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ο δικηγόρος του Αντόνιο Πα

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Qatar Gate: «Η Εύα Καϊλή προσπαθεί να υπερασπίσει τον εαυτό της, ο Παντσέρι θα πει την αλήθεια»

Για τις κατηγορίες για το Qatar Gate αλλά και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή μίλησε στην Corriere della Sera ο δικηγόρος του Αντόνιο Παντσέρι, Λοράν Κεν. Σχετικά με την Εύα Καϊλή, η οποία δηλώνει αθώα για το Qatar Gate, ο δικηγόρος του Παντσέρι λέει πως «η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπίσει την εαυτό της. Ο Παντσέρι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δικηγόρος Παντσέρι: «Η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπίσει την εαυτό της - Ο πελάτης μου θα μιλήσει θα πει όλη την αλήθεια»

«O πελάτης μου λυπάται που με την συμπεριφορά του, ζημίωσε την αριστερά, την πολιτική του παράταξη», δήλωσε ο Λοράν Κεν, δικηγόρος του Αντόνιο Παντσέρι, στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες