Εύα Καϊλή: Γιατί έχει δει μόνο 2 φορές το παιδί της – Για «μεσαιωνικές» συνθήκες κράτησης μιλούν ξένα ΜΜΕ

12:42 - 21/01/2023

«Qatargate: Γιατί η Εύα Καϊλή έχει δει μόνο δύο φορές το παιδί της από τη σύλληψή της» είναι ο τίτλος της βελγικής εφημερίδας «La Libre», η οποία σημειώνει ότι εφόσον η Ελληνίδα ευρωβουλευτής βρίσκεται σε προσωρινή κράτηση, θα μπορούσε να δέχεται επισκέψεις καθημερινά συμπεριλαμβανομένου του παιδιού της. Ωστόσο, προσθέτει το άρθρο, αυτό δεν ισχύει. «Στις […] Το άρθρο Εύα Καϊλή: Γιατί έχει δει μόνο 2 φορές το παιδί της – Για «μεσαιωνικές» συνθήκες κράτησης μιλούν ξένα ΜΜΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύα Καϊλή: Έχω δει μόνο δύο φορές το παιδί μου – «Ειδικό καθεστώς» κράτησης καταγγέλλει

Η βελγική εφημερίδα La Libre, σε εκτενές δημοσίευμα με τίτλο: «Qatargate: Γιατί η Εύα Καϊλή έχει δει μόνο δύο φορές το παιδί της από τη σύλληψή της», αναφέρεται στις συνθήκες κράτησης της Εύας Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν. Βάσει της εφημερίδας, από τη στιγμή που η Εύα Καϊλή βρίσκεται σε προσωρινή κράτηση, δικαιούται να δέχεται επισκέψεις Το άρθρο Εύα Καϊλή: Έχω δει μόνο δύο φορές το παιδί μου – «Ειδικό καθεστώς» κράτησης καταγγέλλει εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]