«Μάς πήρε 135.000 ευρώ για να πουλήσει ελπίδα στο παιδί μου που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας», λέει μητέρα θύματος του «ψευτογιατρού»
13:14 - 21/01/2023
Η μητέρα ενός θύματος του «ψευτογιατρού» μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην απάτη που έστησε ο 53χρονος φυσιοθεραπευτής σε βάρος του παιδιού της που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.Η μητέρα ενός θύματος του «ψευτογιατρού» μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην απάτη που έστησε ο 53χρονος φυσιοθεραπευτής σε βάρος του παιδιού της που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.Όπως κατήγγειλε η μητέρα, λοιπόν «το παιδί μου πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Κάποια κυρία, η οποία ισχυρίστηκε ότι έπασχε από την ίδια νόσο, σύστησε αυτόν τον […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορωπί: «Μας πήρε 135.000 ευρώ και πωλούσε ελπίδα στο παιδί μας», δηλώνει η μητέρα θύματος του ψευτογιατρού
Για την υπόθεση του ψευτογιατρού και την απάτη που έστησε εις βάρος του παιδιού του που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας μίλησε στον ΣΚΑΪ η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του. Όπως κατήγγειλε η μητέρα, «το παιδί μου πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Κάποια κυρία, η οποία ισχυρίστηκε ότι έπασχε από την ίδια νόσο, σύστησε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr