Νίκος Ξανθόπουλος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του – Πανελλήνια συγκίνηση

12:44 - 22/01/2023

Έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια, το «παιδί του λαού», ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ξανθόπουλος. Τον τελευταίο καιρό ο σπουδαίος ηθοποιός νοσηλευόταν στην εντατική λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. «Αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική. […] Το άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του – Πανελλήνια συγκίνηση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ξανθόπουλος: Συντετριμμένος ο Βασίλης Καΐλας – Δεν ήθελε να μιλήσει

Ο θάνατος του Νίκου Ξανθόπουλου αποτέλεσε βαρύ πλήγμα για τον ηθοποιό, Βασίλη Καΐλα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Ξανθόπουλος: Η τελευταία κινηματογραφική του εμφάνιση (video)

Πέθανε σε ηλικία 89 ο ηθοποιός και τραγουδιστής Νίκος Ξανθόπουλος.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Ξανθόπουλος: Θρίλερ με την ταφή του – Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, έπειτα από πολλά και σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, βυθίζοντας στη θλίψη στο πανελλήνιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε δώσει εντολή στα παιδιά του να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν φαίνεται εύκολο να γίνει, καθώς ο νόμος δεν το επιτρέπει και χρειάζονται ειδικές άδειες από την οικεία μητρόπολη και τον δήμο. Επιπλέον, η υγεία της πολυαγαπημένης του συζύγου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κωλυσιεργία στα διαδικαστικά θέματα της ταφής, ούτε για δεύτερες σκέψεις. Έτσι, η οικογένεια προσανατολίζεται και στο ενδεχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Ξανθόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία για την ταφή του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή στον ύπνο του, τα ξημερώματα της Κυριακής, σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.Ο Νίκος Ξανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή στον ύπνο του, τα ξημερώματα της Κυριακής, σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε δώσει εντολή στα παιδιά του να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Ξανθόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία για την ταφή του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή στον ύπνο του, τα ξημερώματα της Κυριακής, και η είδηση του θανάτου του […] The post Νίκος Ξανθόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία για την ταφή του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Ξανθόπουλος: Πότε θα γίνει τελικά η κηδεία – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Νίκος Ξανθόπουλος μετά από πολλά προβλήματα υγείας και πολύμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο έφυγε από τη To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Πότε θα γίνει τελικά η κηδεία – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά