Τσιτσιπάς: «Νιώθω το πρόσωπό μου να καίει από την προσπάθεια»

14:36 - 22/01/2023

Τσιτσιπάς: «Νιώθω το πρόσωπό μου να καίει από την προσπάθεια» 22/01/2023 Στην ψυχραιμία με την οποία αντέδρασε όταν ο Γιανίκ Σίνερ επέστρεψε από το 0-2 και ισοφάρισε (2-2) στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open. «Νιώθω πως έπαιζα αιώνες. Σπουδαία βραδιά. Ήταν απίστευτο! Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος έπαιξε καταπληκτικά στο τρίτο και τέταρτο σετ. Έμεινα ήρεμος όμως και κατάφερα να φτάσω στη νίκη. Απελευθέρωσα λίγο τον καρπό μου κι αυτό με βοήθησε να βγάλω περισσότερη ένταση και να σερβίρω καλύτερα. Αισθάνομαι πως το πρόσωπό μου καίει από την προσπάθεια. Μπορεί να χρ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Νιώθω πως το πρόσωπό μου καίει από την προσπάθεια»

Όλα όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο flash interview, αμέσως μετά την δύσκολη νίκη επί του Γιανίκ Σίνερ (3-2) και την πρόκρισή του στους “8” του Australian Open. Ο Γιανίκ Σίνερ κατάφερε να αγχώσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν αυτός που “χαμογέλασε” στο τέλος και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Australian Open, μετά ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Νιώθω πως το πρόσωπό μου καίει από την προσπάθεια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)