Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Τριαντάφυλλο: «Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες»
14:48 - 22/01/2023
Στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγη ώρα μετά την άφιξή της στο […]
The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Τριαντάφυλλο: «Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στον Τριαντάφυλλο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το «ψευτοφουσκωτούληδες»
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor All Star και στην πρώτη της συνέντευξη από την επιστροφή της στην Ελλάδα απάντησε στον Τριαντάφυλλο, για τα όσα ανέφερε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μίλησε για τις πρώτες στιγμές ... Περισσότερα
To άρθρο Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στον Τριαντάφυλλο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το «ψευτοφουσκωτούληδες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βαλαβάνη σε Τριαντάφυλλο για Βασάλο: Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έφυγε μετά από τη ψηφοφορία του κοινού από το Survivor All Star μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, λίγη ώρα μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Άγιο Δομίνικο.Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έφυγε μετά από τη ψηφοφορία του κοινού από το Survivor All Star μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, λίγη ώρα μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Άγιο Δομίνικο.«Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω, στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη για Τριαντάφυλλο: «Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες»
«Ο Τριαντάφυλλος το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr