Βαλαβάνη για Τριαντάφυλλο: Το 2017 με έβριζε στο Twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη

15:08 - 22/01/2023

Τις πρώτες της δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα της εκπομπή τους ΣΚΑΪ «Γεια σου», μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. «Δεν έφαγα τίποτα στην πτήση της επιστροφής, έχει κλείσει το στομάχι μου. Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο μόλις μού έδωσαν το κινητό μου ήταν η αδερφή μου. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω, στο αεροπλάνο μού έλεγαν ότι είναι άδικο. Δεν ένιωθα ότι είμαι στο Survivor, ήταν σαν να το βλέπω απ’ έξω, έλεγα στον εαυτό μου “τι κάνεις εδώ;”», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει, τον στηρίζω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ο Τριαντάφυλλος το 2017 με έβριζε στο Twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη»

«Είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει»

Διαβάστε το στο news.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Τριαντάφυλλο: «Το 2017 με έβριζε στο Twitter»

Μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για το Survivor All Star, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τον Τριαντάφυλλο. Αρχικά η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης δήλωσε ότι τής πήρε χρόνο να προσαρμοστεί στις συνθήκες του παιχνιδιού. «Έχει κλείσει το […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Τριαντάφυλλο: «Το 2017 με έβριζε στο Twitter» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!