Νίκος Βέρτης: «Αν ήμουν gay θα το έλεγα – Mακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω»
20:02 - 22/01/2023
«Αν ήμουν γκέι, δε θα ντρεπόμουν να το πω δημοσίως», δήλωσε ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξη του στο People.«Αν ήμουν γκέι, δε θα ντρεπόμουν να το πω δημοσίως», δήλωσε ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξη του στο People.«Όταν ακούς κάτι που δεν ισχύει, το προσπερνάς. Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Βέρτης: Αν ήμουν γκέι, δεν θα ντρεπόμουν να το πω, μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω
«Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις» πρόσθεσε
Διαβάστε το στο Νίκος Βέρτης: «Μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω» – Ξέσπασε ο τραγουδιστής
«Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο»
Διαβάστε το στο Νίκος Βέρτης: «Μακάρι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω»
Νίκος Βέρτης: «Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό».
Διαβάστε το στο neolaia.grΤί είπαν στον Νίκο Βέρτη και ξέσπασε λέγοντας «μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!»
«Όταν ακούς κάτι που δεν ισχύει, το προσπερνάς. Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που δεν ισχύουν δεν με απασχολούν.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr