Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για την οικονομική καταστροφή που υπέστη – «Πλέον δεν έχω τίποτα»

12:54 - 26/01/2020

Στην οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν μερικά χρόνια αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και τον […] The post Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για την οικονομική καταστροφή που υπέστη – «Πλέον δεν έχω τίποτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για την οικονομική καταστροφή που υπέστη – "Πλέον δεν έχω τίποτα"

Στην οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν μερικά χρόνια αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη. Δείτε όσα είπε: Έχετε αναφερθεί κατά το παρελθόν στις οικονομικές σας περιπέτειες, λόγω των χρεών που σας άφησε η σχολή θεάτρου που ανοίξατε. Λύθηκαν τα προβλήματα; Δεν ήταν περιπέτεια, ήταν μια οικονομική τραγωδία! Όχι, δεν έχει βγει καμιά άκρη. Ήταν πολλά τα λεφτά. Έκανα λάθος επιχειρηματική διαχείριση και έπεσα έξω. Έπειτα από εφτά χρόνια, υπάρχουν ακόμη οικονομικά προβλήματα και θα υπάρχουν για μένα, δυστυχώς. Επένδυσα την ελάχιστη περιουσία που είχα στη σχολή μου «Η Πρώτη Πράξη» και πλέον δεν έχω τίποτα! Να πάμε σε μια δήλωσή σας που συζητήθη

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Τάσος Χαλκιάς για την οικονομική καταστροφή που υπέστη – «Ήταν μια τραγωδία, πλέον δεν έχω τίποτα»

Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν μερικά χρόνια σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη. The post Ο Τάσος Χαλκιάς για την οικονομική καταστροφή που υπέστη – «Ήταν μια τραγωδία, πλέον δεν έχω τίποτα» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τάσος Χαλκιάς: Μίλησε για την οικονομική καταστροφή που υπέστη

Για την οικονομική καταστροφή που έζησε μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.Στην οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν μερικά χρόνια αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη. Έχετε αναφερθεί κατά το παρελθόν στις οικονομικές σας περιπέτειες, λόγω των χρεών που σας άφησε η σχολή θεάτρου που ανοίξατε. Λύθηκαν τα προβλήματα; Δεν ήταν περιπέτεια, ήταν μια οικονομική τραγωδία! Όχι, δεν έχει βγει καμιά άκρη. Ήταν πολλά τα λεφτά. Έκανα λάθος επιχειρηματική διαχείριση και έπεσα έξω. Έπειτα από εφτά χρόνια, υπάρχουν ακόμη οικονομικά προβλήματα και θα υπάρχουν για μένα, δυστυχώς. Επένδυσα την ελάχιστη περιουσία που είχα στη σχολή μου «Η Πρώτη Πράξη»

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο