Survivor: Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο
21:42 - 22/01/2023
Το Survivor All Star ενισχύεται και η αρχή έγινε το βράδυ της Κυριακής στο επεισόδιο που προβλήθηκε, μέσα από το […]
The post Survivor: Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο
Το Survivor All Star ενισχύεται και η αρχή έγινε το βράδυ της Κυριακής στο επεισόδιο που προβλήθηκε, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στους τηλέοπτικούς μας δέκτες. Τρεις πρώην παίκτες επέστρεψαν στον… τόπο του εγκλήματος και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι, την Ρία Κολοβού και τον Κρις Σταμούλης που έφτασαν στις παραλίες προκειμένου να ενσωματωθούν στις νέες τους ομάδες. Ειδικότερα, ο μεν πρώτος αποτελεί πλέον μέλος των Διασήμων ενώ οι υπόλοιποι δύο βρίσκονται πια στην ομάδα των Μαχητών στο ριάλιτι επιβίωσης. «Μόλις πάτησα το πόδι μου στη βάρκα, το Survivor 2021 πέρασε σαν flashback μπροστά από τα μάτια μου αλλά τώρα έρχομαι να το κάνω ακόμα καλύτερα» παραδέχθηκε,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor All Star: Γιώργος Κόρομι, Κρις Σταμούλης και Ρία Κολοβού μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης
Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star είδαμε την είσοδο τριών νέων παικτών. Συγκεκριμένα στην μπλε ομάδα είδαμε να προστίθενται η Ρία Κολοβού η οποία συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και ιδιοκτήτρια μπουτίκ στη Μύκονο καθώς και ο Κρις Σταμούλης. Ο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor: Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο – Πώς τους υποδέχθηκαν
Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης έφτασαν στις παραλίες προκειμένου να ενσωματωθούν στις νέες τους ομάδες του Survivor All Star.Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης έφτασαν στις παραλίες προκειμένου να ενσωματωθούν στις νέες τους ομάδες του Survivor All Star.«Μόλις πάτησα το πόδι μου στη βάρκα, το Survivor 2021 πέρασε σαν flashback μπροστά από τα μάτια μου αλλά τώρα έρχομαι να το κάνω ακόμα καλύτερα» παραδέχθηκε, αρχικά, ο Κρις Σταμούλης για την επιστροφή στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor All Star: Οι τρεις παίκτες που επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο
Survivor All Star: Τρεις Survivors επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να αλλάξουν τις ισορροπίες
Διαβάστε το στο neolaia.gr