Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Γκερέρο

19:26 - 23/01/2023

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Γκερέρο 23/01/2023 Στην Ανόρθωση θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Άνχελ Γκερέρο, με τον Ισπανό φορ να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ. Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και συγκεκριμένα στην Ανόρθωση. Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά από μόλις 12 εμφανίσεις, χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα και το τελευταίο χρονικό διάστημα αναζητούνταν η φόρμουλα για την λύση του συμβολαίου του.  Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ και από την Κύπρο, ο Γκερέρο τα έχει βρει σε όλα με την Ανόρθωση και υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και το μόνο που απομέ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Γκερέρο – Οδεύει προς Ανόρθωση

Μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας του στο Ηράκλειο, ο Μιγκέλ Γκερέρο θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ και θα συνεχίσει την καριέρα του πιθανότατα στην Ανόρθωση.

Διαβάστε το στο in.gr

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Γκερέρο

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί και επίσημα ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, αφού ο Ισπανός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ηρακλείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Miguel Angel Guerrero. O Ισπανός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Σεπτέμβριο […] The post Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Γκερέρο first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»