MasterChef: «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ»
21:40 - 23/01/2023
Μία συγκλονιστική ιστορία ζωής είχε να διηγηθεί ο Θωμάς από την Θεσσαλονίκη στο MasterChef. Ο νεαρός παίκτης μίλησε για την […]
The post MasterChef: «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef 7: Άφωνοι οι κριτές με παίκτη - «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ»
Δείτε το βίντεο με την ιστορία του Θωμά που διεκδίκησε την είσοδό του στο ριάλιτι μαγειρικής
Διαβάστε το στο MasterChef – Άναυδοι οι κριτές με παίκτη: «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ»
Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, ένας από τους διαγωνιζομενους...
Διαβάστε το στο ZouglaMasterChef: «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή…» – Συγκλονιστική ιστορία διαγωνιζόμενου
«Είχα φτάσει 18 χρονών 230 κιλά....»
Διαβάστε το στο Σάστισαν οι κριτές με παίκτη του MasterChef: «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ» (vid)
Μια συγκλονιστική ιστορία ζωής μοιράστηκε με τους κριτές ο παίκτης του MasterChef.
Διαβάστε το στο MasterChef: «Ήμουν 230 κιλά – Έπαθα ανακοπή, με επανάφεραν με αδρεναλίνη και ηλεκτροσόκ» – Άφωνος ο Κουτσόπουλος
Ο 31χρονος Θωμάς από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef γιατί τρέφει μεγάλη αγάπη για τη μαγειρική από μικρή ηλικία. Όσο για τον στόχο του; Αυτός είναι ένας και δεν είναι άλλος από τη νίκη. «Η μαγειρική είναι ψυχοθεραπεία για μένα γιατί είναι κάτι το οποίο με ξεκουράζει και με εκφράζει» ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που δήλωσε ο 31χρονος. Ο υποψήφιος μάγειρας, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του MasterChef ώστε να τους κερδίσει με τις γεύσεις που τους παρασκεύασε. Ωστόσο, ο Θωμάς κατάφερε να τους αφήσει άναυδους και με την ιστορία του. «Είχα φτάσει 18 χρονών, 230 κιλά κι όταν ήμουν 19 χρονών είχα ένα περιστατικό που έπαθα μια ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMasterChef: «Είχα φτάσει τα 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ» – Άφωνοι οι κριτές
Ο 31χρονος Θωμάς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις auditions του MasterChef διεκδικώντας μια θέση στο μαγειρικό ριάλιτι του Star. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον chef ο οποίος διατηρεί το δικό του κανάλι στο youtube. Ο Θωμάς περιγράφοντας τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του, άφησε άφωνους […]
Διαβάστε το στο govastileto.grMasterChef: Διαγωνιζόμενος άφησε άναυδους τους κριτές – «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ»
Το «MasterChef» επέστρεψε με νέο επεισόδιο τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ένας από τους διαγωνιζομένους μοιράστηκε μία ιστορία που άφησε για λίγο άναυδους τους κριτές. Ο Θωμάς από την Θεσσαλονίκη μίλησε για την περίοδο που ζύγιζε 230 κιλά, αλλά και τη στιγμή που έπαθε ανακοπή. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είχα φτάσει 18 χρονών 230 κιλά κι […]
Το άρθρο MasterChef: Διαγωνιζόμενος άφησε άναυδους τους κριτές – «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grMasterChef 7: Άφωνος ο Κουτσόπουλος – «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ»
Το «MasterChef 7» επέστρεψε με νέο επεισόδιο τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ένας από τους διαγωνιζομένους μοιράστηκε μία ιστορία που άφησε για λίγο άναυδους τους κριτές.Το «MasterChef 7» επέστρεψε με νέο επεισόδιο τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ένας από τους διαγωνιζομένους μοιράστηκε μία ιστορία που άφησε για λίγο άναυδους τους κριτές.Ο Θωμάς από την Θεσσαλονίκη μίλησε για την περίοδο που ζύγιζε 230 κιλά, αλλά και τη στιγμή που έπαθε ανακοπή. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είχα φτάσει 18 χρονών 23ο κιλά κι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grMasterChef: «Είχα φτάσει τα 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ» – Άφωνοι οι κριτές
Ο 31χρονος Θωμάς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις auditions του MasterChef διεκδικώντας μια θέση στο
To άρθρο MasterChef: «Είχα φτάσει τα 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ» – Άφωνοι οι κριτές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grMasterChef: «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ»
Έμεινε άφωνος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Διαβάστε το στο news.gr«Είχα φτάσει τα 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ»: Άφωνοι οι κριτές του Masterchef
Μία συγκλονιστική ιστορία ζωής είχε να διηγηθεί ο Θωμάς από την Θεσσαλονίκη στο MasterChef. Ο νεαρός παίκτης μίλησε για την περίοδο που είχε αρκετά κιλά κι αυτό τον επηρέασε αρνητικά στην υγεία του με κίνδυνο να χάσει παρά λίγο την ζωή του. «Έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ» «Είχα φτάσει 18 χρονών 23ο κιλά κι […]
The post «Είχα φτάσει τα 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ»: Άφωνοι οι κριτές του Masterchef appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΣυγκλόνισε τους κριτές του MasterChef: «Είχα φτάσει 230, έπαθα ανακοπή, με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ»
Ο 31χρονος Θωμάς Δελληγιάννης από τη Θεσσαλονίκη πήρε μέρος στο MasterChef και αφηγήθηκε την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή αφήνοντας άναυδους τους κριτές. Ο μάγειρας, εκτός από την αγάπη που έχει στις δημιουργίες στην κουζίνα, είναι επίσης μουσικός της ροκ, αλλά και κλινικός διατροφολόγος. Όπως είπε ο επίδοξος παίκτης του MasterChef στα 18 του […]
The post Συγκλόνισε τους κριτές του MasterChef: «Είχα φτάσει 230, έπαθα ανακοπή, με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr