MasterChef: «Ο Δημήτρης Τσίκιλης είναι θείος μου, ξάδελφος της γιαγιάς μου – Δεν ήταν ο πρώτος της αρεσκείας μου»

22:34 - 23/01/2023

Ο 19χρονος Δημήτρης από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε απέναντι από τους κριτές του MasterChef, παρουσιάζοντας το πιάτο To άρθρο MasterChef: «Ο Δημήτρης Τσίκιλης είναι θείος μου, ξάδελφος της γιαγιάς μου – Δεν ήταν ο πρώτος της αρεσκείας μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: «Θείος μου είναι ο Δημήτρης Τσίκιλης, εντάξει δεν ήταν και ο πρώτος της αρεσκείας μου»

Ο Δημήτρης είναι 19χρονών με καταγωγή από την Ινδία και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη με όνειρο να μπει και να κατακτήσει την πρώτη θέση στο MasterChef. Η οικογένεια του Δημήτρη έχει ιστορία στο ριάλιτι μαγειρικής καθώς ένας από τους θείους του είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι. Ο λόγος για τον συνονόματο Δημήτρη Τσικίλη, που πήρε μέρος στο MasterChef το 2018, αλλά ο ανιψιός του δεν εντυπωσιάστηκε και πολύ από την παρουσία του. «Έχω δει από τον Πετρετζίκη, μέχρι και το MasterChef πριν από δύο χρόνια. Εμένα ο θείος μου είναι ο Δημήτρης Τσίκιλης. Είναι ξάδελφος της γιαγιάς μου και εμένα είναι θείος μου» είπε αρχικά με τους κριτές να αναρωτιούνται για την διαφορά ηλικίας. «Τον Τσίκιλη τον είχα δει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef: «Ο Δημήτρης Τσίκιλης είναι θείος μου, ξάδελφος της γιαγιάς μου – Δεν ήταν ο πρώτος της αρεσκείας μου»

Ο 19χρονος Δημήτρης από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε απέναντι από τους κριτές του MasterChef, παρουσιάζοντας το πιάτο με το οποίο θέλησε να διαγωνιστεί στο μαγειρικό ριάλιτι του Star. Μιλώντας για την καταγωγή του από την Ινδία, αλλά και την αγάπη του για το MasterChef, ο νεαρός διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως παρακολουθεί το παιχνίδι από τον πρώτο κύκλο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της