Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης «καρφώνει» τον Σάκη Κατσούλη – «Με φώναζε ξεφτίλα και ότι θα μου πετάνε ντομάτες»
00:50 - 24/01/2023
Ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star. Μετά το αγώνισμα
To άρθρο Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης «καρφώνει» τον Σάκη Κατσούλη – «Με φώναζε ξεφτίλα και ότι θα μου πετάνε ντομάτες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χωρίς τέλος η κόντρα Μπάρτζης για Κατσούλη: Με φώναζε ξεφτίλα κι ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου
Η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star συνεχίζεται, καθώς κάποιες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως ενόχλησαν τον πρώτο. Ο Νίκος Μπάρτζης στον εκνευρισμό του ξεκίνησε να αποκαλύπτει ενώπιον όλων των παικτών τα προσβλητικά λόγια που του έλεγε ο Σάκης Κατσούλης στον προηγούμενο κύκλο του Survivor. «Θυμάμαι στο προηγούμενο […]
The post Χωρίς τέλος η κόντρα Μπάρτζης για Κατσούλη: Με φώναζε ξεφτίλα κι ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grSurvivor: Χαμός με Μπάρτζη και Κατσούλη – «Με φώναζε ξεφτίλα κι ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου»
Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και στον Σάκη Κατσούλη στο Survivor καθώς κάποιες δηλώσεις του τελευταίου ενόχλησαν τον Νίκο Μπάρτζη και αναφέρθηκε σε όσα του έλεγε παλιότερα στο παιχνίδι.
Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και στον Σάκη Κατσούλη στο Survivor καθώς κάποιες δηλώσεις του τελευταίου ενόχλησαν τον Νίκο Μπάρτζη και αναφέρθηκε σε όσα του έλεγε παλιότερα στο παιχνίδι. «Θυμάμαι στο προηγούμενο παιχνίδι που ήμασταν παρέα, ξεκινούσαμε φεύγαμε από το συμβούλιο και με φώναζε ξεφτίλα. Μου έλεγε ότι θα μου πετάνε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Ο Μπάρτζης ρίχνει τα βέλη του στον Κατσούλη – «Με φώναζε ξεφτίλα κι ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου»
Συνέχεια έχει η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και στον Σάκη Κατσούλη στο Survivor. Κάποιες δηλώσεις του τελευταίου […]
The post Survivor: Ο Μπάρτζης ρίχνει τα βέλη του στον Κατσούλη – «Με φώναζε ξεφτίλα κι ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr