Στέφανος Κορκολής: «Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα»

02:52 - 24/01/2023

Ο Στέφανος Κορκολής ήταν καλεσμένος στο The 2nigh Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε. […] The post Στέφανος Κορκολής: «Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Κορκολής: «Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα»

Ο Στέφανος Κορκολής βρέθηκε χτες (23.1.2023) καλεσμένος στο The 2nigh Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε. Ο Στέφανος Κορκολής είπε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως: «Έκανα μια συναυλία στην Κρήτη που στηρίζει καρκινοπαθείς κι εκείνη την περίοδο με βρήκε. Τότε αναφέρθηκα ότι κι εγώ είμαι ένας από εσάς. Πρόληψη, ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Κορκολής: «Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Στέφανος Κορκολής: Δίνω μάχη συνεχώς με τον καρκίνο, γιατί έρχεται και φεύγει

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης θυμήθηκε στιγμές και πρόσωπα - «σταθμούς» της καριέρας του

Διαβάστε το στο news.gr

Στέφανος Κορκολής: “Δίνω μάχη συνεχώς με τον καρκίνο, γιατί έρχεται και φεύγει”

Συγκλόνισε ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος, καλεσμένος στο The 2nigh Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο γνωστός μουσικός: “Έκανα μια συναυλία στην Κρήτη που στηρίζει καρκινοπαθείς κι εκείνη την περίοδο με βρήκε. Τότε είπα ότι κι εγώ είμαι ένας από εσάς. Πρόληψη, μην φοβάστε να […] The post Στέφανος Κορκολής: “Δίνω μάχη συνεχώς με τον καρκίνο, γιατί έρχεται και φεύγει” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Στέφανος Κορκολής: "Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα"

"Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο