Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά μια και καλή για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – Η απόφαση που έχουν πάρει
11:26 - 24/01/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Τρίτη 24/1 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του
To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά μια και καλή για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – Η απόφαση που έχουν πάρει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αρνήθηκε να απαντήσει για το αν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Μυστήριο παραμένει το τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους
Διαβάστε το στο Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: Οι άνθρωποι αλλάζουμε και εξελισσόμαστε
Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κλήθηκε να μιλήσει -για ακόμα μια φορά- η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor All Star. Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και δεν έδωσε σαφή απάντηση για τη σχέση της με τον επίσης παίκτη του Survivor, με τον οποίο οι φήμες χωρισμού έδιναν και έπαιρναν, πριν οι δυο τους μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης. «Έχετε χωρίσει με τον Κωνσταντίνο ή όχι;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει: «Νομίζω ότι σήμερα έχω έρθει εδώ για να μιλήσω για τη συμμετοχή μου στο Survivor και όχι για τα προσωπικά μου. Το θέμα είναι ότι έχω και έχουμε αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά μας. Θα μου πεις ό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά πρώτη φορά για τον φημολογούμενο χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή της να μη μιλάει για την προσωπική της ζωή αλλά και στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο πλατό, η Φαίη Σκορδά δέχτηκε μηνύματα που τη ρωτούσαν αναφορικά με την αλήθεια στη […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr