Πότε η κατανάλωση τυριού μπορεί να γίνει επικίνδυνη

12:50 - 24/01/2023

Βιταμίνες, ασβέστιο, λίπος, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες όλα αυτά τα ωφέλιμα συστατικά για τον οργανισμό περιέχει το τυρί, που έχει λάτρεις και πολέμιους. Όποιος τρελαίνεται για το τυρί λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να το καταναλώνει σε καθημερινή βάση, αλλά ανησυχεί και για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν οι μεγάλες ποσότητες. Το healthline παραθέτει τις σωστές επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος όσον αφορά την κατανάλωση τυριού και δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την υγεία. Τα οφέλη Καλή πηγή θρεπτικών συστατικών Το τυρί είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, λίπους και πρωτεΐνης. Περιέχει επίσης υψηλές ποσότητες βιταμινών Α και Β12, μαζί με ψευδάργυρο, φώσφορο και ριβοφλαβίνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οξειδωμένη οβίδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Πωλείται ο Μανδάς – Τέλος για Παναθηναϊκό, ποιες οι πιθανότητες του Ολυμπιακού

Ζελένσκι: Ομάδα εργασίας για τις εγγυήσεις ασφαλείας θα έχει συνομιλίες στη Γερμανία

Ο Γιώργος Λαμπράκης διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ

«Θέμα» με Ναν στον Παναθηναϊκό – Νέα μεταγραφή για να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 16 Δεκεμβρίου