Survivor All Star Trailer: Καρολίνα Καλύβα σε Κρις Σταμούλη – «Έχεις θράσος αγόρι μου»
08:24 - 25/01/2023
Ακόμη μια αποχώρηση πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor All Star στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.
To άρθρο Survivor All Star Trailer: Καρολίνα Καλύβα σε Κρις Σταμούλη – «Έχεις θράσος αγόρι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star – Trailer: Η Καρολίνα Καλύβα εκνευρίζεται με τον Κρις Σταμούλη – «Έχεις θράσος αγόρι μου»
Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να παρακολουθήσουν ακόμη μία αποχώρηση. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να ριχτούν στον στίβο μάχης, για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού για την αποχώρηση της εβδομάδας. Οι Τάκης Καραγκούνιας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σπύρος […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor – Καρολίνα για Κρις: «Έχεις θράσος αγόρι μου»
Η Καρολίνα τα έβαλε με τον Κρις μετά το Συμβούλιο στο Survivor All Star. Η παίκτρια μιλώντας με τη Μαριαλένα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο σχολίασε ότι ο Κρις αφού δεν ήταν παρών στο περιστατικό δεν θα έπρεπε να έχει λόγο για αυτό. «Είναι ένας παίκτης φαγωμένος, διαβασμένος κι εισέρχεται σε ένα παιχνίδι και σε μία […]
The post Survivor – Καρολίνα για Κρις: «Έχεις θράσος αγόρι μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr