Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Ήταν ατυχής στιγμή και το πήρα πάνω μου»

13:08 - 26/01/2023

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε στην Super Κατερίνα και ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Νίκο Βέρτη για τη δήλωσή του. «Ζητήσαμε συγγνώμη […] The post Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Ήταν ατυχής στιγμή και το πήρα πάνω μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργύρης Αγγέλου για την παρεξήγηση με τον Νίκο Βέρτη: «Ήταν ατυχής στιγμή, το πήρα πάνω μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με τον Νίκο Βέρτη. Να θυμίσουμε ότι ο Αργύρης Αγγέλου, μετά τα όσα σχολίασε για τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη στο περιοδικό People το 2014, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν γνώριζε ότι τα λεγόμενα του τραγουδιστή έγιναν εννέα χρόνια […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Ήταν ατυχής στιγμή, το πήρα πάνω μου και ζήτησα συγγνώμη»

Ο Αργύρης Αγγέλου, μετά τα όσα σχολίασε για τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη στο περιοδικό People To άρθρο Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Ήταν ατυχής στιγμή, το πήρα πάνω μου και ζήτησα συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»