Τάσος Λέκκας: «Έχω αρχίσει να φτιάχνω την σχέση μου με τον πατέρα μου»

14:36 - 26/01/2023

Ο Τάσος Λέκκας μίλησε στη «Super Katerina» και στην Μένια Κούκου για τη συμμετοχή του στη σειρά «Αυτή η Νύχτα […] The post Τάσος Λέκκας: «Έχω αρχίσει να φτιάχνω την σχέση μου με τον πατέρα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Λέκκας: Υπάρχει μια συγκίνση με την μητέρα μου ότι τα καταφέραμε

“Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να φτιάχνω και την σχέση μου με τον πατέρα μου” δήλωσε ο Τάσος Λέκκας. Στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Λέκκας και μίλησε για τις δυσκοιλίες που έχει περάσει και τις σχέσεις του σήμερα με τον πατέρα του. «Το γεγονός ότι δεν είχαμε την χρηματική ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Λέκκας: Υπάρχει μια συγκίνση με την μητέρα μου ότι τα καταφέραμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τάσος Λέκκας – Αυτή η Νύχτα Μένει: «Έχω αρχίσει να φτιάχνω τη σχέση μου με τον πατέρα μου»

Ο Τάσος Λέκκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Μένια Κούκου και αναφέρθηκε στη To άρθρο Τάσος Λέκκας – Αυτή η Νύχτα Μένει: «Έχω αρχίσει να φτιάχνω τη σχέση μου με τον πατέρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τάσος Λέκκας: "Έχω αρχίσει να φτιάχνω την σχέση μου με τον πατέρα μου"

"Με την μητέρα μου έχουμε έναν αμοιβαίο θαυμασμό και περνώντας τα χρόνια που έχω κάνει πια το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός και να ζω μέσα από αυτό, υπάρχει και μία συγκίνηση συχνά ότι τα καταφέραμε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο