Με κορονοϊό η Άννα Βίσση: Ακυρώνει τις εμφανίσεις της
20:40 - 26/01/2023
Θετική στον κορονοϊό η Άννα Βίσση, όπως ενημέρωσε με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media.
To άρθρο Με κορονοϊό η Άννα Βίσση: Ακυρώνει τις εμφανίσεις της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Βίσση: Θετική στον κορονοϊό, ακυρώνει εμφανίσεις της
Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, είναι θετική στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media. Η Άννα Βίσση ανέφερε πως θα ακυρώσει τις εμφανίσεις την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται. «Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω τις βραδιές 27/01 & 28/01, αλλά έχω ... Περισσότερα
To άρθρο Άννα Βίσση: Θετική στον κορονοϊό, ακυρώνει εμφανίσεις της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Άννα Βίσση: Ακυρώνει τις εμφανίσεις της - Αυτός είναι ο λόγος
Η Άννα Βίσση, όπως ενημέρωσε με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜε κορονοϊό η Άννα Βίσση – Ακυρώνει τις εμφανίσεις της
Θετική στον κορονοϊό είναι η Άννα Βίσση, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται τις προγραμματισμένες για την Παρασκευή και το Σάββατο εμφανίσεις της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ενημέρωσε, με ανάρτησή της στα social media, την αναγκαστική ακύρωση των εμφανίσεών της και απολογήθηκε για την ταλαιπωρία. «Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω τις βραδιές 27 &28/1, αλλά έχω δυστυχώς Covid κάτι που δε μου επιτρέπει να εργαστώ. Απολογούμαι για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει αυτό στον κόσμο που προγραμμάτισε το Σαββατοκύριακο του και επιφυλάσσομαι για μια επόμενη φορά» γράφει η Άννα Βίσση στο Instagram.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετική στον κορωνοϊό η Άννα Βίσση – Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Άννα Βίσση, όπως ανακοινώσε με ανάρτησή της στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media. Συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση ανέφερε πως θα ακυρώσει τις εμφανίσεις την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται. «Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω τις βραδιές 27 &28/1, αλλά έχω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Άννα Βίσση θετική στον κορωνοϊό - Ακύρωσε τις εμφανίσεις της
Σε μια ανακοίνωση που ανησύχησε τους φαν της προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, η Άννα Βίσση.
Διαβάστε το στο thebest.grΆννα Βίσση: Γιατί ακύρωσε ξαφνικά τις εμφανίσεις της
Θετική στον κορονοϊό βγήκε η Άννα Βίσση, όπως ενημέρωσε με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως θα ακυρώσει τις εμφανίσεις την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται. «Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω τις βραδιές 27 &28/1, αλλά έχω δυστυχώς Covid κάτι […]
Το άρθρο Άννα Βίσση: Γιατί ακύρωσε ξαφνικά τις εμφανίσεις της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΆννα Βίσση: Ακυρώνει τις εμφανίσεις της λόγω covid
Ακυρώνει η Άννα Βίσση τις εμφανίσεις της για την Παρασκευή 27/01 και το Σάββατο 28/01. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια ενημέρωσε τους […]
The post Άννα Βίσση: Ακυρώνει τις εμφανίσεις της λόγω covid appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆννα Βίσση: Ακυρώνει τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις
Η Άννα Βίσση μας ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ακυρώνει τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.gr