Αντώνης Κανάκης: «Έχω δεχθεί παρεμβάσεις, πολιτικοί με είχαν πάρει και απευθείας τηλέφωνο»
00:32 - 27/01/2023
Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Αντώνης Κανάκης συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος […]
The post Αντώνης Κανάκης: «Έχω δεχθεί παρεμβάσεις, πολιτικοί με είχαν πάρει και απευθείας τηλέφωνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ενώπιος-Ενωπίω – Αντώνης Κανάκης: Έχω δεχθεί παρεμβάσεις, πολιτικοί με είχαν πάρει και απευθείας τηλέφωνο
Ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/1) καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω», σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιλογή να ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια με την σάτιρα αλλά και τις έμμεσες παρεμβάσεις που κατά καιρούς δέχεται για αυτήν. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι την σάτιρα μπορείς να την κάνεις μόνο αν έχεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αυτά σε κρατάνε ζωντανό. Αν δεν έχεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης τότε χαιρέτησες και γι’ αυτό η δύναμη μας όλη είναι ο κόσμος γιατί, αν ο κόσμος δεν το αγκαλιάζει αυτό το πράγμ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr