Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο γίνεται εμμονική και αυτό με τρομάζει»

01:00 - 27/01/2023

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. […] The post Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο γίνεται εμμονική και αυτό με τρομάζει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η σκηνή στο «Μαύρο Ρόδο» που θα ήθελε να γυρίσει ξανά – «Δεν μου άρεσε καθόλου»

Ο «Πέτρος» έδωσε το απόλυτο spoiler για τη σχέση του με την «Ελισάβετ»

Διαβάστε το στο

Μιχαήλ Ταμπακάκης για το πρώτο φιλί στην «Ελισάβετ» στο Μαύρο Ρόδο: «Δεν μου άρεσε»

Καλεσμένος στο Night Out ήταν ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο» και μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά. «Με δυσκόλεψε ο ρόλος, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από εμένα και αυτός είναι το ωραίο σε όλο αυτό», είπε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τον ρόλο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μιχαήλ Ταμπακάκης: "Η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο γίνεται εμμονική και αυτό με τρομάζει"

"Επειδή έχω διαβάσει και παρακάτω τα επεισόδια κάπως δεν μου αρέσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο