Συγκλονίζει η Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ο καρκίνος είναι μία μάχη που εμείς χάσαμε»
10:00 - 27/01/2023
Η Δόμνα Μιχαηλίδου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η Υφυπουργός Εργασίας και […]
The post Συγκλονίζει η Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ο καρκίνος είναι μία μάχη που εμείς χάσαμε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δόμνα Μιχαηλίδου: Ο καρκίνος είναι μια μάχη που δίνει όλη η οικογένεια – Εμείς χάσαμε αλλά πολλοί κερδίζουν
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στις τρεις καριέρες που έχει αλλάξει, την απώλεια του πατέρα της αλλά και τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν. «Είμαι 35 και έχω αλλάξει μέχρι στιγμής τρεις καριέρες. Πήγα στην Αγγλία, έζησα 12 χρόνια, έκανα μεταπτυχιακό στα Οικονομικά, διδακτορικό. Γυρνώντας έναν χρόνο στην Ελλάδα είδα τη γλύκα και λέω “θα μείνω εδώ, στον τόπο μου”. Εκεί ήρθε και κόλλησε η τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου και συμπλήρωσε: «Οι γονείς μου ήθελαν πολύ ν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔόμνα Μιχαηλίδου: "Ο καρκίνος είναι μία μάχη που εμείς χάσαμε"
"Η εικόνα των γυαλιών του πατέρα μου στο κομοδίνο χωρίς το πρόσωπό του ήταν γροθιά στο στομάχι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr