Νέα απειλητικά emails για νάρκες σε νοσοκομεία και αεροδρόμιο

11:12 - 27/01/2023

Συναγερμός σήμανε και πάλι τα ξημερώματα στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, όπου έφτασαν τρία emails στα αγγλικά για νάρκες σε νοσοκομεία και στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Το ένα έκανε αναφορά σε έξι νοσοκομεία: Παμμακάριστος, Παίδων, Ερρίκος Ντυνάν, Τζάνειο, Ευαγγελισμός και Γεννηματάς. Το δεύτερο μιλούσε για το αεροδρόμιο της Αθήνας και το τρίτο γενικά για την ελληνορθόδοξη εκκλησία Σύμφωνα με τα απειλητικά μηνύματα, είχαν τοποθετηθεί νάρκες. Έγινε έλεγχος από την ασφάλεια και δεν προέκυψε τίποτα. Οι Αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη των συγκεκριμένων emails.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mπαράζ απειλητικών e-mail: Μιλούσαν για … νάρκες σε νοσοκομεία, εκκλησία και το αεροδρόμιο της Αθήνας

Oκτώ νέα απειλητικά e-mail έφτασαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, έξι νοσοκομεία της Αττικής (Γεννηματάς, Παμμακάριστος, Ερρίκος Ντυνάν, Τζάνειο, Ευαγγελισμός και Παίδων) καθώς και σε μία εκκλησία. Τα μηνύματα ήταν γραμμένα στα αγγλικά και σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν λόγο για τοποθέτηση… ναρκών. Η αστυνομία προχώρησε σε ελέγχους, χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε ύποπτο. Σημειώνεται ότι […] Το άρθρο Mπαράζ απειλητικών e-mail: Μιλούσαν για … νάρκες σε νοσοκομεία, εκκλησία και το αεροδρόμιο της Αθήνας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νέα απειλητικά emails για βόμβες σε νοσοκομεία και αεροδρόμιο

Συναγερμός σήμανε και πάλι τα ξημερώματα στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, όπου έφτασαν τρία emails στα αγγλικά για βόμβες σε νοσοκομεία και στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Νέα απειλητικά email για νάρκες στο Ελ. Βενιζέλος και σε 6 νοσοκομεία – Ήταν φάρσα (vid)

Συναγερμός σήμανε και πάλι τα ξημερώματα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., όπου έφτασαν τρία νέα emails γραμμένα στα αγγλικά για νάρκες σε νοσοκομεία και στο Ελ. Βενιζέλος. The post Νέα απειλητικά email για νάρκες στο Ελ. Βενιζέλος και σε 6 νοσοκομεία – Ήταν φάρσα (vid) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα