Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τον τελευταίο λόγο τον έχει μόνο η δικαιοσύνη»

20:40 - 27/01/2023

Όσο προχωρούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου τόσο η Αγγελική Νικολούλη επιχειρεί να ρίξει περισσότερο φως στην πολύκροτη […] The post Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τον τελευταίο λόγο τον έχει μόνο η δικαιοσύνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Νικολούλη για υπόθεση Πισπιρίγκου: Ας αφήσουμε αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ», μετά την ανάπαυλα των Χριστουγέννων επιστρέφουν στον «αέρα» του Mega σε λίγη ώρα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα ασχοληθεί μεταξύ άλλων με την υπόθεση της Πάτρας και την προφυλακισμένη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου. Λίγο πριν την επιστροφή του «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. H Αγγελική Νικούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άκουσα για τα σημερινά νέα να αποφυλακιστεί η κατηγορούμενη αλλά και για τις απειλές με μηνύσεις εναντίον κρατικών ιατροδικαστών. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακούσει και για αιτήματα εξαίρεσης λειτουργών της δικαιοσύνης και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει στην πορεία. Προσωπικά κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «H δικαιοσύνη δεν μπορεί να επηρρεαστεί από κανέναν»

Όσο προχωρούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου τόσο η Αγγελική Νικολούλη επιχειρεί να ρίξει περισσότερο φως στην πολύκροτη ιστορία της Πάτρας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τον τελευταίο λόγο τον έχει μόνο η δικαιοσύνη»

Η Αγγελική Νικολούλη επιχειρεί να ρίξει περισσότερο φως στην πολύκροτη ιστορία της Πάτρας. Μιλώντας στο κεντρικό To άρθρο Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τον τελευταίο λόγο τον έχει μόνο η δικαιοσύνη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και δεν μπορεί να επηρεαστεί από κανέναν»

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει δυναμικά απόψε μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θα ασχοληθεί τόσο με την Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και με την υπόθεση της Βέροιας και τη δολοφονία της Κικής Κούσογλου. Πριν από κάποιες εβδομάδες έγινε γνωστό πώς ο Δάνος Μουρατίδης έχει αποφυλακιστεί και ζει παντρεμένος στη Γερμανία, εξοργίζοντας τη μητέρα […] The post Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και δεν μπορεί να επηρεαστεί από κανέναν» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»